mightee Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 d-smart almayı düşünüyordum da baktım aylık ücretten bahsediyorlar mail attım. otomatik mail geliyor hiçbirşey anlamadım. Gelen Mail Tarafımıza göndermiş olduğunuz "sadece uydu alıcısı alıp bir daha aylık ücret vermeden bütün yerel kanalları + belgesel kanallarını ücretsiz bir şekilde aylık ödeme yapmadan izleyebilirmiyim ?" mesajınızın cevabı aşağıda yer almaktadır. "Bireysel SD-2010-LC (Low Cost) statüsünde aktivasyonu gerçekleştirilecek SD Modülsüz cihaz modeli ile birlikte D-Smart ‘a özel 13 adet kanalı kullanıcılarımız 1 yıl boyunca ücretsiz izlenecektir. Ayrıca 1 ay boyunca tüm kanallar kullanıcılarımıza hediye edilecektir. D-Smart Smart Paketi’nde yer alan kanallar arasında,Movie Smart,Yeşilçam Smart,D-Max,PembeSmart,Discovery Channel,Animal Planet,Eurosport,D-Çocuk,Dream Tv,Dream Türk,Cnn İnternational,Fashion Tv,D-Spor kanalları yer almaktadır. SD Modülsüz D-Smart uydu alıcısına peşin fiyatına 189 TL’ye sahip olabilirsiniz. D-Smart uyumlu uydu alıcılarının tedariki ve satışı, kurulumu, kampanya v.b. uygulamalar tedarikçi firmalar olan Arçelik, Beko, Goldmaster, Next-Nextstar,Vestel ve Sunny tarafından yapılmaktadır. Websitemizde http://www.dsmart.com.tr/smartshoplist.aspx adresinden bölgenizde size en yakın Yetkili Bayilerin adres ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. * Lütfen bu e-maile cevap yazmayınız.Görüş,öneri ve şikayetlerinizi yeni bir e-mail olarak tarafımıza göndermek için http://www.dsmart.com.tr/UserInfo.aspx adresini kullanmanızı rica ederiz " eskiden sadece uydu alıcısı alanlar ücretsiz discovery leri ve türk kanallarını izleyebiliyordu. şimdi aylık ücrete mi bağladılar yoksa hala geçerli mi bu bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Ben aylık kullanıyorum. ilk kurulum 70tl gibi bişey. Ayda 20TLye bütün discoveryler, animal planet, bir kaç sinema kanalı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 abi eskiden alıodun cihazı bütün kanalları izliodun beleşe. cihaz da 400 tl civarıydı. şimdi aylık abonelikmi olmuş ben onu anlayamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Peşin almak yine mümkün sanırım ama emin değilim. Bize sorana kadar çağrı merkezini arayıp kesin bilgi alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar