Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden aldatıyorlar

Buyse

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

Farinal said:

Phae said:

sipeyskeyk said:

Ya Xunn.

Sen beni tanımayan bir insan ve bir KIZ olarak benim aşık olup olmadığımı, uzun ilişki yaşayıp yaşamadığımı, gerçekten sevip sevmediğimi bilemezsin.

Senin şu kız halinle yaşamış olabileceğin bütün ikili ilişkilerden daha fazla ilişki yaşadığıma eminim, seni tanımadan rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu.

Aşık oldum, sevdim, aldattım, aldatıldım vs.

İki insanın yaşayabileceği herşeyi yaşadım, ve BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM.

sen beni basitlikle suçlayamazsın, adam ol almayayım ayağımın altına.

Kır dizini otur kız başına.

Ben buna ciddi cevap veremem ahah.

Ha şuna veririm bak.
said:
Senin şu kız halinle yaşamış olabileceğin bütün ikili ilişkilerden daha fazla ilişki yaşadığıma eminim, seni tanımadan rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu.

Onlar ilişki değil evladım, pipin kaşınmış, erkek oldum ben demişsin.

OOOOOOO MANYAK LAF MANYAK MANYAK LAF MANYAK LAAAAF

Ben orada SENDEN ÇOK SEKS YAPTIM demedim.

beynin yetmediği için öyle anlamışsın.

"ilişki" anlamında dedim.

Kendimi açıklattırma bana yahu. O yaşadıkların ilişki olsa adam gibi, senin şu mentaliteye ulaşmana imkan yok mantıken.

Adam gibi ilişkin olsun, degisir zaten kafan. Yıpratmayalım seni burada bence bosuna daha fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

Yapabiliyorsan buyur yap xunn.

Benim fikirlerim belli, benim yaşadığım hayat, yaşadığım ilişkiler vs. doğru veya yanlış benim şuanki fikirlerimi oluşturuyor.

Sizin fikirlerinizle aynı değil diye ne çocuğum, ne de şerefsiz.

Farkındaysanız kuduz gibi üzerime saldıran sizsiniz, benim savunduğum tek şey ise herkes istediği gibi yaşar, kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

Farinal said:

ÇOK ŞEY YAŞAYANLAR NE YAŞADINIZ LAN ALLAH AŞKINA NE YAŞADINIZ

ben çok şey yaşadım ama valla bak.

Abi tamam yaşarsın. Bir sürü şey gelir başına bir ilişkide vs. vs. de ne yani ben çok yaşadım demek ne bi başlık açalım orda anılarımızı yaşadıklarımızı anlatalım uzun uzun bare bundan sonra ona göre başlık açsın herkes
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xunn'a bana BİRİNE AŞIK OLURSAN GÖRÜRSÜN dediği için, ben de fazla merak etmesin diye yeteri kadar "ilişki" yaşadığımı söyledim.Xunn benim aşık olmadığıma kanaat getirebiliyorsa, ben de ilişki anlamında ondan daha tecrübeli olduğumdan emin olabilirim, kusura bakmasın.

Karşılıklı bir şekilde düzgün bir ilişkin olmadıgını sen söyledin, ben değil. Şu forumda rastladıgım en selfownage üstadı adamsın. Ki bunlardan kaynıyor buralar.

Yani hem senin insanları aldatmana hor bakılınca "ben düzgün ilişki yaşamadım bık bık herkes böyle" diyeceksin, ilişkin güzel değilmiş, dürüst birşey yaşayınca degisir denilince salyalar saçıp "OOOO BEN NE AŞKLAR YAŞADIM VARYA NASIL ERKEĞİM, NE DRAMLARIM OLDU" ayagına yatakcaksın.

Çakalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...