Mortis Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yavuz senin hakkında çok güzel yargıda bulundum. ama paylaşmıcam burda :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 vaniLLe said: Diamor said: entelliğin yeni modası sadakat mı ezikligini aldatmakla gidermeye calismak yeni moda mi? ahah zevk benim değil mi? eziklik nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Farinal said: siz evde oturup ne kadar çok seviyordum kesinlikle benim yaptığım şeylerden dolayı böyle oldu diye üzülürken kızı akşam simidi gibi yiyor olcaklar ve siz kızın aklına bile gelmeyeceksiniz çatlayın da patlayın :) sayfa sonunda kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sipeyskeyk said: Farinal said: Phae said: sipeyskeyk said: Ya Xunn. Sen beni tanımayan bir insan ve bir KIZ olarak benim aşık olup olmadığımı, uzun ilişki yaşayıp yaşamadığımı, gerçekten sevip sevmediğimi bilemezsin. Senin şu kız halinle yaşamış olabileceğin bütün ikili ilişkilerden daha fazla ilişki yaşadığıma eminim, seni tanımadan rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu. Aşık oldum, sevdim, aldattım, aldatıldım vs. İki insanın yaşayabileceği herşeyi yaşadım, ve BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. sen beni basitlikle suçlayamazsın, adam ol almayayım ayağımın altına. Kır dizini otur kız başına. Ben buna ciddi cevap veremem ahah. Ha şuna veririm bak. said: Senin şu kız halinle yaşamış olabileceğin bütün ikili ilişkilerden daha fazla ilişki yaşadığıma eminim, seni tanımadan rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu. Onlar ilişki değil evladım, pipin kaşınmış, erkek oldum ben demişsin. OOOOOOO MANYAK LAF MANYAK MANYAK LAF MANYAK LAAAAF Ben orada SENDEN ÇOK SEKS YAPTIM demedim. beynin yetmediği için öyle anlamışsın. "ilişki" anlamında dedim. Kendimi açıklattırma bana yahu. O yaşadıkların ilişki olsa adam gibi, senin şu mentaliteye ulaşmana imkan yok mantıken. Adam gibi ilişkin olsun, degisir zaten kafan. Yıpratmayalım seni burada bence bosuna daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Saeros said: birbiriniz hakkında yargıda bulunmadan tartışın şunu senin yaşadığından çok şey yaşadım ben :@:@:@:@:@:@ KIZSIN SEN KIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 of hiçbir şeyden değil piramitten ban yiyeceksiniz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ÇOK ŞEY YAŞAYANLAR NE YAŞADINIZ LAN ALLAH AŞKINA NE YAŞADINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Diamor said: vaniLLe said: Diamor said: entelliğin yeni modası sadakat mı ezikligini aldatmakla gidermeye calismak yeni moda mi? ahah zevk benim değil mi? eziklik nedir ya amma zevk cidden diğer tarafla kıyasladığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Yapabiliyorsan buyur yap xunn. Benim fikirlerim belli, benim yaşadığım hayat, yaşadığım ilişkiler vs. doğru veya yanlış benim şuanki fikirlerimi oluşturuyor. Sizin fikirlerinizle aynı değil diye ne çocuğum, ne de şerefsiz. Farkındaysanız kuduz gibi üzerime saldıran sizsiniz, benim savunduğum tek şey ise herkes istediği gibi yaşar, kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 zevkine aldatmak nasıl oluyor biri açıklayabilir mi? yani cinsel ilişki ne zamandan beri zevk sınırları dışına çıktı veya zevkine değil de iş olarak veya can sıkıntısından aldatıyorum diyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 piramit içeriğinin ciddiyeti banhammer'ın acısını azaltır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Farinal said: ÇOK ŞEY YAŞAYANLAR NE YAŞADINIZ LAN ALLAH AŞKINA NE YAŞADINIZ ben çok şey yaşadım ama valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Var normali ya nasıl yok, kimya, fizikteki nk gibi, bunun da normali aldatmamak işte, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Diamor said: vaniLLe said: Diamor said: entelliğin yeni modası sadakat mı ezikligini aldatmakla gidermeye calismak yeni moda mi? ahah zevk benim değil mi? eziklik nedir ya eziklik.. seni bu sekilde konusmaya iten gecmisindir yegen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mortis said: Farinal said: ÇOK ŞEY YAŞAYANLAR NE YAŞADINIZ LAN ALLAH AŞKINA NE YAŞADINIZ ben çok şey yaşadım ama valla bak. Abi tamam yaşarsın. Bir sürü şey gelir başına bir ilişkide vs. vs. de ne yani ben çok yaşadım demek ne bi başlık açalım orda anılarımızı yaşadıklarımızı anlatalım uzun uzun bare bundan sonra ona göre başlık açsın herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Çok şey yaşayan insan belli bir doyuma ulaşır dimi. Buradan anlıyabiliriz kim çok şey yaşamış kim yaşamamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 @ vanil ezik sana derler aslan max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dreagloth said: Var normali ya nasıl yok, kimya, fizikteki nk gibi, bunun da normali aldatmamak işte, bu kadar basit. Bu işler öyle mühendis kafasıyla yürümüyor abi sori sdfdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sene 2010 aldatmayı, yani yalan söylemeyi insanlar marifetmiş gibi savunabiliyorlar. çağdaşlık diz boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 diamor ağır suxor/ezik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 said: Xunn'a bana BİRİNE AŞIK OLURSAN GÖRÜRSÜN dediği için, ben de fazla merak etmesin diye yeteri kadar "ilişki" yaşadığımı söyledim.Xunn benim aşık olmadığıma kanaat getirebiliyorsa, ben de ilişki anlamında ondan daha tecrübeli olduğumdan emin olabilirim, kusura bakmasın. Karşılıklı bir şekilde düzgün bir ilişkin olmadıgını sen söyledin, ben değil. Şu forumda rastladıgım en selfownage üstadı adamsın. Ki bunlardan kaynıyor buralar. Yani hem senin insanları aldatmana hor bakılınca "ben düzgün ilişki yaşamadım bık bık herkes böyle" diyeceksin, ilişkin güzel değilmiş, dürüst birşey yaşayınca degisir denilince salyalar saçıp "OOOO BEN NE AŞKLAR YAŞADIM VARYA NASIL ERKEĞİM, NE DRAMLARIM OLDU" ayagına yatakcaksın. Çakalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Diamor said: @ vanil ezik sana derler aslan max Eger birisi seni aldatmissa bu onun sucudur. Eger o kisi seni pek cok kere aldatmissa bu senin sucundur yegen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 @buddha çocukluk güzel falan değildir. çocuklar acımasızdır çılgınlar gibi alay edebilirler, hiç bir sorumlulukları yoktur sıçarlar herşeyin içine affedilirler. çocukluk çocukken güzel. büyüyüp çocuk gibi davranmak saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 BEN NELER GÖRDÜM OLM ANLATSAM YARINIZ AKLINI YİTİRİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 5. yıla geldik süper mutluyum. niye aldatayım ki? ilişkide sorunlar, pürüzler olunca insanlar arayışlara gidip aldatıyorlar bence. ilişkiniz sağlıklıysa ve iradeniz sağlamsa aldatmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar