sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ya adam olun da aldattırmayın o zaman kendinizi, insan aldatıyorsa bir sebebi vardır. İlişkide bir taraf aldatıyorsa, mutlaka diğer tarafın da suçu vardır. Benim sevgilim beni aldatsa aynen böyle düşünürüm. ki aldatıldım ve düşündüm de. Aldatılan tarafın mutlaka bir yetersizliği vardır, bütün suçu aldatana yüklemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 aldatmak neden bir ihtiyaçmış onu da bi açıklasana merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Prim vermeyin abi şu adamlara. Kötü yani adam, başarısız. Mulgear kötüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Diamor said: Karasakal said: Diamor said: aldatmak ihtiyaçtır, bunu tartışan adamlar "neden yemek yiyoruz" diye de tartışması lazım Sevgilinin aldatma ihtiyacını ben karşılayabilir miyim? karşılıyabilirsen Tek başıma olmasada, karşılayanlardan biri olabilirimB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Düzgün kadınlar da var. 10'da 3 olduğuna inanıyorum bu sayının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Buyse, Jahrein toplanın gidiyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 vaniLLe said: adami hayat fazla trollemis. Bu. Hayır sipeysi'nin dramı şurada. Beni biri bu konuda incitse, ben daha hassaslaşırım bu konuda, daha bir erdemli olurum daha önce aldatıldıgım için çünkü bilirim nasıl can yakan birşey oldugunu. Ama ben de böyleyim artık, ben de hovardayım hayatımı yaşayacagım diyorsa senin kanında varmış o basitlik derim. O yüzden hiiiç o kartı kullanma derim abi. Sen gerçekten birine aşık ol, ilişkin olsun sonra konusalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 çok gereksiz...seversen aldatmazsın sevmezsen ayrılırsın yine aldatmazsın..gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Diamor said: ok Cool "Baba büyüksün!" Diyimde uzamasın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sipeyskeyk said: ya adam olun da aldattırmayın o zaman kendinizi, insan aldatıyorsa bir sebebi vardır. İlişkide bir taraf aldatıyorsa, mutlaka diğer tarafın da suçu vardır. Benim sevgilim beni aldatsa aynen böyle düşünürüm. ki aldatıldım ve düşündüm de. Aldatılan tarafın mutlaka bir yetersizliği vardır, bütün suçu aldatana yüklemeye gerek yok. hayda kadin erkek alakasi yok diye basindan belirttim ben. karsindaki kisinin eksikliklerinin olmasi senin onu aldatmani gerektirmiyor. ayrilirsin, ondan sonra ne bok yiyosan ye. ama isminin illa ''aldatma'' olarak kalmasini istiyorsan, bunu yapamiyorsan zaten ya aldatmaktan haz aliyorsundur ya egon bustlaniyodur. ya da bencilligin ve karsindakinin duygularini iplememenin bokunu cikarmissindir. KARSIDAKI HAKEDIYODUR diye bir argüman olamaz yani, cok komik. madem aldatiyorsun, ALDATTIM diyip yaptiginin arkasinda durursun ama bir de yaptigin yetmezmis gibi, cok eksikleri vardi aga ya demen seni daha komik duruma düsürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Aldatmada aldatılan tarafında suçu vardır diye bir şey de yok. Yetersiz geliyorsa ayrılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Vanille +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Phae said: Diamor said: aldatmak ihtiyaçtır, bunu tartışan adamlar "neden yemek yiyoruz" diye de tartışması lazım Obvious troll is obvious. Pati trolleri 3 mil öteden belli oluyor. inb4 "yooo, çok ciddiyim" Evet başarısız troll demek için gelmiştim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Ya Xunn. Sen beni tanımayan bir insan ve bir KIZ olarak benim aşık olup olmadığımı, uzun ilişki yaşayıp yaşamadığımı, gerçekten sevip sevmediğimi bilemezsin. Senin şu kız halinle yaşamış olabileceğin bütün ikili ilişkilerden daha fazla ilişki yaşadığıma eminim, seni tanımadan rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu. Aşık oldum, sevdim, aldattım, aldatıldım vs. İki insanın yaşayabileceği herşeyi yaşadım, ve BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. sen beni basitlikle suçlayamazsın, adam ol almayayım ayağımın altına. Kır dizini otur kız başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ihtiyaç diyin, zevk diyin aldatmak kendini aldatmaktan başka bir şey değil. sevgilisi varken 8 hatunla birlikte olan erkek için "Vay koçum" sevgilisi varken 8 erkekle birlikte olan kız için "Vay o...pu" bence adaletsizlik, ikiside şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Çok fazla film izliyorlar da ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 orası öyle canım. da bu aralar genelde hep kadınlardan sopa yediğim için başlık öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 @space Sen daha çocuksun ama, onu napıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sipeyskeyk said: ya adam olun da aldattırmayın o zaman kendinizi, insan aldatıyorsa bir sebebi vardır. İlişkide bir taraf aldatıyorsa, mutlaka diğer tarafın da suçu vardır. Benim sevgilim beni aldatsa aynen böyle düşünürüm. ki aldatıldım ve düşündüm de. Aldatılan tarafın mutlaka bir yetersizliği vardır, bütün suçu aldatana yüklemeye gerek yok. Dostum, biri seni terkerdese bunu düşün, aldatıyorsa hatun tırtmış derim. Sende bir sorun vardıysa gerçekten, bunu söyler, degismiyorsa ayrılır. Eger baskasındaysa aradıgı sey niye hala seninle? Matıkta sorun var bilmem anlatabiliyor muyum. Demem o ki sende aradıgı birşey var, ama karakterdeki kalitesizlik proclamış, gidip kendinde ararsan suçu bouşna hırpalarsın kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sipeyskeyk said: Ya Xunn. Sen beni tanımayan bir insan ve bir KIZ olarak benim aşık olup olmadığımı, uzun ilişki yaşayıp yaşamadığımı, gerçekten sevip sevmediğimi bilemezsin. Senin şu kız halinle yaşamış olabileceğin bütün ikili ilişkilerden daha fazla ilişki yaşadığıma eminim, seni tanımadan rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu. Aşık oldum, sevdim, aldattım, aldatıldım vs. İki insanın yaşayabileceği herşeyi yaşadım, ve BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. sen beni basitlikle suçlayamazsın, adam ol almayayım ayağımın altına. Kır dizini otur kız başına. Xunn a kız diyerek ne daha fazla erkek oldun, ne de argümanlarını haklı çıkardın farkındasın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dreagloth said: @space Sen daha çocuksun ama, onu napıcaz. seninle aynı şekilde düşünmeyen herkes çocuk olmak zorunda mı ? başkalarının duygularını önemsemek zorunda mıyım ? bu şart mı yani anlamadım. kanun falan mı var ? hayret ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 özgüven eksikliğinden başka birşey değil aldatmak. beğenilmenin verdiği haza yenik düşmek. 'acaba şunu kaldırabilirmiyim' olayı. yanlış bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Başkalarının duygularını önemsemediğin için çocuksun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sipeyskeyk said: dreagloth said: @space Sen daha çocuksun ama, onu napıcaz. seninle aynı şekilde düşünmeyen herkes çocuk olmak zorunda mı ? başkalarının duygularını önemsemek zorunda mıyım ? bu şart mı yani anlamadım. kanun falan mı var ? hayret ya. seninle aynı şeyi düşünmeyen bi bok yaşamayan bi KIZ oluyo ama onu napıcaz :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar