Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlluminati - sizce gercekmi?

Phalanx_

Öne çıkan mesajlar

said:
unity100, 30 October 2003 00:02 tarihinde demiş ki:
gezegenler arasi ve galaktik konseylerden sonra mi geliyo bu konsey[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

Biraz araştırıver..
Yöneltidiğinin farkına var..[hline]Aynı masalları dinlemelerine rağmen , ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben size basit demiyorum siz hala i$in dalgasindasiniz..
Illuminati ile ilgili ara$tirma yapin diyorum ya da Dunya'nin en zengin insanlari hakkinda.Zengin ama genelde isimleri bilinmeyen ki$iler.Hepsinin ortak noktalari var..
Burda Laubali yorumlar yapicaginiza biraz ara$tirin..[hline]Aynı masalları dinlemelerine rağmen , ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kucuk $eylerden bahsetmiyorum.Sava$lardan,olumlerden,yonetimlerden vs. lerden bahsediyorum.
Nokia ya da McDonald's bunlarin yanindan kucumsenecek konular.
Ban sana uyan felan da demiyorum sadece yonetildiginizi bilin diyorum.Konu ba$liginda "illuminati - sizce gercekmi?" yaziyor.Bende gercek diyorum..
Gerzek de demedim sana ama yakla$imlarindan Laubalilik ve ustun algilayamama yeteneklerin seni cok itici birisi gosteriyor.
Madem konu ba$ligini okumuyorsun Yazida yazma arkada$im ya da konu ba$ligi ile ilgili yazilmi$ yazilari karalama ve inceden hakaretlerinle susledigin yazilarini yazma..
Anla$ilmi$tir umarim..[hline]Aynı masalları dinlemelerine rağmen , ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 30 October 2003 22:33 tarihinde demiş ki:
sen nokia telefon aldikca, mc donalds hamburger yedikce, benzini BP den aldikca yonetilmeye devam edileceksin..
[hline]Külliyen Yalan...

ee ? 'Kuttab' ya da 'Ileten' marka cep telefonu alsan da, 'Mc Yoruk's' hamburger yesen de, 'Petrol Ofisi' benzini alsan da, bu sefer baskalari tarafindan yonetileceksin.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
"google dan Illuminati diye aratınca 599.000 sonuç çıkıyor!Aslında bu da insanları sona alıştırmak için bir işaret"
dese şimdi biri şaşırmam...

Bu olaylar ilginç ama bu denli organize olmuş bir örgüt olabilir mi gerçekten de?Defalarca devrimler yaşanmış,savaşlar yaşanmış,katliyam ve soykırımlar yaşanmış ve bunların denetimi hep bu örgütün elindemiydi yani?Büyük şirketlerin,zengin ailelerin ülke yönetimlerinde oldukça söz sahibi oldukları biliniyor ama bu kadar da olabilir mi?Bu doğrultuda belirti değil de kanıtlar var mı?[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
Sosyal ağlarda paylaş

Para para para.
Bende de o kadar para ve güç olsa bende devletleri, dünyayı yönetmek isterim ve ne gerekiyorsa yaparım. Bir ülke benim kazancıma gölge düşürecekse onu bir çalkalarım kendi derdine düşer beni unutur ve en sonumda avucuma düşer. Onu borca sokarım kendime mahkum ederim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

sonuç olarak herşey $ mıdır sizce?
Tarihin başlangıcından beri yani yazının bulnuşundan beri para gücü temsil etmektedir paran varsa herşeyi istediğin gibi yönlendirebilir ve yönetebilirsin bu şu an için daha global bi olay haline gelmiştir. Rockefeller... vs gbi aileler eskidende vardı gelecektede olacaktır sonuçta bütün kapılar para ya çıkıyo.
Bu kadar konuştuk kendinizi bide onların yerine koyun olay daha net anlaşılacaktır bence.
Sosyal ağlarda paylaş

dunyayi para degil guc yonetir . parada gucun biz zavalli basit siradan insalara dogrudan yansiyan tek unsurudur . o yuzden 3 milyonluk israilin abd yi yonettigine nasil inanmiyorsam 3-5 multi milyarderinde dunyayi yonettigine inanmiyorum .
parayla silah alirsin ama adam alamazsin . insanlarida silahlar degil diger insanlar oldurdugune gore parayla dunyaya hukmetme fikri kafadan yatar .
bunun disinda dunyada 200 kusur devlet var . her devlette en az 50 ser kisiye para yedirecek olsan ve bu insanlarin zirt pirt degistigi gercegini kabul edersek dunyada o kadar para var mi sorusu akla gelir .
[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 14 Temmuz 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Sam, 31 Ağustos 2003 00:12 tarihinde demiş ki:
siz bırakın illuminati'yi, aslında çok daha güçlü bir örgüt var. bu örgütün amacı kadın-erkek, genç- yaşlı farketmeden herksin minigun sahibi olması. işte bu maksatla en iyi aksiyon filmlerinde hep minigun görüyoruz en karizmatik kişilerin elinde. hatta net'te forumlarda insanlara gizliden gizliye minigun sevgisi aşılıyanlar var..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."

Oh LoL[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün illuminatilerin gözüne parmağımı sokarım , saçlarına sakız yapıştırır , terlikle girişir ve zillerine basıp kaçarım hem bişey olursa joe rambo amcam var benim bi sumatarısyla gözleri bağlı öldürür hepsini[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call???
Sosyal ağlarda paylaş

illumunatiyle ilgili Aydoğan vatandaşın ezoterika kitabı var. çoğu kimseler ona komplocu deli diyor ama bazen gerçeğin ardındaki sır perdesini göremeyebiliriz..

Lütfen daha fazla şüpeci olalım bize verilenden daha fazlasını isteyelim[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...