there Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 [plevel 1] res [function res] if (&statf_dead) src.resurrect src.hits src.mana src.stam cont.effect 3,0376a,2,10,1 src.targ.sayua 048,0,0,0 * Dirilir * else src.sysmessage @55 Henuz olu deilsiniz. endif ben komutu kullanan herkesin karşısına bi dialog gelmesini ve dialogu işretlerse bankasından 20k gitmesi iin hangi komutları ekleyebilrim ?Dialogta Şöyle ''Yazacak Reslenmek İstiyorsanız Bankanızdan 20k Kesilecek Kabul Ediyormusunuz'' Şİmdiden Yardımlarınız İçin Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Nebula scriptlerini aç, test.scp'de falan böyle birşey vardı. Olmadı, level sistemlerinden bak.[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bankaya para koymak kolayda bankadan para nasıl cekicez abi ben orda kaldım :)[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 abi test.scp den bak diceğine nasıl yapcağımı sölesen daha iyi olmazmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 src.restest i_gold miktar sanırım böyleydi[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 findid.layer.bankbox sanırım layer ı buydu yada numara ileydi numarayıda bilmiyorum (not:pff id yazmışım layer olcak orası :) [signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi [Bu mesaj Erutan tarafından 31 Temmuz 2004 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 abi pek bişey anlamadım dediğinden erutan biras daha açıklama pls nasıl paralı nasıl bir dialoglu hale getircem lütfen dilagto ne yazacağını naıl ayarşıcam yardım pls up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 [plevel 1] res [function res] if ( if (&statf_dead) src.resurrect src.hits src.mana src.stam cont.effect 3,0376a,2,10,1 src.targ.sayua 048,0,0,0 * Dirilir * else src.sysmessage @55 Henuz olu deilsiniz. endif else sysmessage @55 Bankanizin en ustunde res tasi bulunamadi endif [itemdef i_restasi] id i_deed name Res tasi on=@click message olunce aha bu tas ile .res yazinca canlanirsin return 1 Not: Bukadar mı sallayarak yazılır umarım çalısır.[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 herkes birsey sallıyor :) bende tam bilmiorum ama soyle birsey soyleyebilirim adamın banka kasasına ulasman icin src.findlayer(29) dur soyle bir komut varsa isine yarayabilir ama denemedim src.findlayer(29).restest i_gold, 20000 bankasında 20k ceker ama islermi islemezmi onu bilemiyicem :)[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 tcpip benden once yazmıs hehe super bir scp insalah calısır :) hosuma gitti scp valaha [signature][hline]Always Rammstein [Bu mesaj kaan0489 tarafından 31 Temmuz 2004 19:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar