mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 guiza attı 1 oldu. hayatımda gorduğum en mal golu attı guiza asdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 deivid attı 2 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Manisa'da yeneceğin maç. burda aslarla çıksan en az berabere. ve full yedekle sahadasın. nasıl şerefleri var bunların ? uefa'ya katılma ihtimalin var, 3 kuruş için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 rahat gidiyo işte 5 falan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 balon said: Manisa'da yeneceğin maç. burda aslarla çıksan en az berabere. ve full yedekle sahadasın. nasıl şerefleri var bunların ? uefa'ya katılma ihtimalin var, 3 kuruş için.. kim yedeklerle ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 manisa ful yedek çıktı bu maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 sixoms orkun dışında yedek çoğunlukla bu takım gördüğüm. orkunu da as sayma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 emre belözoğlu'nün arka adalesinde yırtık olabilirmiş. gerçekten çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 mehmet nas, mehmet guven, simpson, kalabane falan mı yedek?? ben manisanın aslarını bilmiorm ama bu adamlar gayet as adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ben maçı bile izlemiyorum, taha diyince onayladım da , maçtan önce açıklama vardı yedek kadroyla çıkıcaz diye manisadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ilk yarı 2 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 balon said: emre belözoğlu'nün arka adalesinde yırtık olabilirmiş. gerçekten çok üzüldüm. balon said: gerçekten çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 üzüntüden 1 damla göz yaşı dökücem nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 eğer bi futbolcunun sakatlığına seviniosanız dicek bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 üzüldük diyoruz seviniyorsunuz diyorsun, ne kadar anlayışsızsın? bu kara günümüzde bari duygularımızı incitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 şaka bir yana samiyene gelemeyecek olursa üzülürüm cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Doğru kim kavga çıkarcak. Kart lazım kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 kalabani kırmızı. beter olun. bütün adamları antalya yorgun geliyor diye dinlendir. uefa'ya gitme ihtimalin varken maçı sat. al sana dinlendirme . daha beter olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ayrıca ömer üründül çıldırdı, 100 kez aynı şeyi söyleyip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 abi galiba ölmeden görcem fenerin Kupayı aldıgını mücüzeee mücüzeeee iyi olmus bu arada emreye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 balon said: ayrıca ömer üründül çıldırdı, 100 kez aynı şeyi söyleyip duruyor. ne dedi gene ben izlemiyorum da maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 "manisa niye gelmiş ki böyle çıkıcaksa stada? buraya kadar yükselirken puan durumları yine kötü değil miydi bunların?" falan diyip duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 balon said: kalabani kırmızı. beter olun. bütün adamları antalya yorgun geliyor diye dinlendir. uefa'ya gitme ihtimalin varken maçı sat. al sana dinlendirme . daha beter olun. Küme düşme ihtimali varken, federasyon kupasını pek takacağını sanmıyorum Manisa'nın.Üstelik yeni yayın ihalesi yapılmışken.Kaiserslautern'imiz olsun yoksa, küme düşüp temsil etsin bizi Avrupa liginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Cairne said: iyi olmus bu arada emreye Çok daha beteri sana olsun ! Tunç Elibol´un bildirdiğine göre Emre´nin arka adelesinde 1. dereceden‚ yani hafif düzeyde yırtık tespit edildi. Bu nedenle Emre Belözoğlu´nun Galatasaray derbisinde oynama şansı oldukça yüksek !.. Hemen tedavisine başlanacak olan Emre´nin pazar akşamı büyük ihtimalle oynayabileceği belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 balon said: "manisa niye gelmiş ki böyle çıkıcaksa stada? buraya kadar yükselirken puan durumları yine kötü değil miydi bunların?" falan diyip duruyo. manisanın diğer maçlara hangi kadroyla çıktıgını biliyor musun yoksa spikerlerin yorumlarına dayanarak mı yorum yapıyorsun anlamadm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar