Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 selamz şu resimlerin devamını arıyorum. san quention'daki v.s. bulamadım hiçbir metallica sitesinde. yardımcı olursanız sevinirim. tşkler.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Up! Lazım resimler.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Müzik ne güne duruyor ?[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bunun müzikle bir alakasını göremedim?[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ohas muzuk bolumunu ılgılendırır bencede[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Metallica bulaşık bezi olmadığı için, aksine bir grup olduğu için, müzikle doğrudan alakası var.[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Metallica'nin şarkılarından bahsetmiyorum, resimlerinden bahsediyorum. Ortada müzik falan yok.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Valeron, 31 Temmuz 2004 17:26 tarihinde demiş ki: metalica ne canim muzikle ne alakasi olur . adamlar gitarla politika yapiyor . evet çıkıpta şapır şupur ye beni diyte şarkı söylemiyolar mesela müzikten anlamamak bu olsa gerek[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Anlamamakta neden ısrar ediyorsun bende onu anlamıyorum. Şimdi Metallica resimlerinin müzikle alakası yok diyorsun da ; Metallica nedir abi?Çam ağacı mı?Kavun mu? Hadi diyelim alakasız buldun. Yine haksızsın. Çünkü resim diyorsan o zaman Görsel Sanatlara açman gerekiyordu. Kısacası ; özrün kabahatından büyük.[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ya tamamda muzık bolumdekı adamlar nerde bulabılcegını bızden adha ıyı bılırler[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Evvet evvet mesela ben dimi ? De, şöyle bir durum var, neden illede Blue Jean ? ehe. [signature][hline]Awake. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 31 Temmuz 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 O resimleri orada gördüm.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 jacabo'nun yaklaşım bu konuya nokta koyabilecek en doğru yaklaşım.. müzik bölümüne takılan patiler; metallica'dan haberdardır blue jean'in resimlerinden de haberdar olması muhtemeldir.. konu dışına takılan patilerin; ne metallicadan ne de resimlerden fazla haberdar olmasını bekleyemezsin.. görsel sanatlar patilerinden yardım istemek ise; vizyon bölümüne "benim film dvd'mi çoğaltmak için hangi programı kullanmalıyım??" türü bi topic açmaya benzer.. bilmem anlatabildim mi?? bu kadar gereksiz bi konuda ne kadar uzun yazmışım yaw ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Buradan bakabilirsin. Google'da Metallica diye aratman karakter yapmana yardımcı olacaktır heh.[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 te-pis-me-yin! *!normalde bu laftan sonra yaptigi hareketi yapmaz*[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Alexi, ilk baktığım site zaten Metallica.com olmuştu. Bulamadığım için soruyorum, bilmem anlatabildimmi?[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Peki...[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar