Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prom Night

barbu

Öne çıkan mesajlar

NoTwisT said:

Sana ne kimin nasil eglendiginden veya ozendiginden vs?
Adamlar seni zorla davet edip zorla mi giydiriyorlar? Elemanlarin senin onayladigin sekilde mi takilmasi lazim illaki? Parti yapar herkes iskoc etekle gelsin etekli hallowen kutlayacaz derim, isteyen gelir istemeyen gelmez, cikipta alakasiz biri bir forumda ahkam keserse de guler gecerim. Ne merakli milletiz alakamiz olmayan kisilerin tercihlerine yasam sekline falan karismaya pes vallahi.

Benim okulumdaki tikicanlar bunlarla eğleniyor arkadaş. Tikican oldukları için zaten onaylamıyorum bir de dertleri buymuş gibi bu olaylara gece düzenlemelerini yapmacık buluyorum.

Ahkam falan da kesmiyorum. Hepsi wannabe/yapmacık/özenti insan bunlar, bir de hiçbir şey kalmamış gibi bu paskalya/cadılar bayramı olaylarına sarkıyorlar. Katoliklerin dini bayramı bu sonuçta. Thanksgiving de aynı bok, ne yapıyorsunuz siz haberiniz var mı ? diyesim geliyor bu tiplere ama "eğlenmek için sebep işte niye celalleniyorsun ki " cevabı var sadece. Öyle ot gibi eğlenmek için saçma sapan şeyler işte bunlar.

Herifler kopmak için şeker bayramı mı kutluyor orda ? En fazla St.Patrick's day kutluyor Irish tayfa yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...