UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ehe bence max abuse git bi düğüne öyle gitmiştim süper olmuştu. hekes takım elbise smokin filan 1 milletvekili bi belediye başkanı filan var bende kot pantolon boğazlı kazakla oturuyodum . çok eğlenceli idi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 NoTwisT said: Sana ne kimin nasil eglendiginden veya ozendiginden vs? Adamlar seni zorla davet edip zorla mi giydiriyorlar? Elemanlarin senin onayladigin sekilde mi takilmasi lazim illaki? Parti yapar herkes iskoc etekle gelsin etekli hallowen kutlayacaz derim, isteyen gelir istemeyen gelmez, cikipta alakasiz biri bir forumda ahkam keserse de guler gecerim. Ne merakli milletiz alakamiz olmayan kisilerin tercihlerine yasam sekline falan karismaya pes vallahi. Benim okulumdaki tikicanlar bunlarla eğleniyor arkadaş. Tikican oldukları için zaten onaylamıyorum bir de dertleri buymuş gibi bu olaylara gece düzenlemelerini yapmacık buluyorum. Ahkam falan da kesmiyorum. Hepsi wannabe/yapmacık/özenti insan bunlar, bir de hiçbir şey kalmamış gibi bu paskalya/cadılar bayramı olaylarına sarkıyorlar. Katoliklerin dini bayramı bu sonuçta. Thanksgiving de aynı bok, ne yapıyorsunuz siz haberiniz var mı ? diyesim geliyor bu tiplere ama "eğlenmek için sebep işte niye celalleniyorsun ki " cevabı var sadece. Öyle ot gibi eğlenmek için saçma sapan şeyler işte bunlar. Herifler kopmak için şeker bayramı mı kutluyor orda ? En fazla St.Patrick's day kutluyor Irish tayfa yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kurban bayramını kutlasalar ya lan ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 şeker bayramı zaten koparcak yarcak bişi el öptüm çok eğlendim oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 deneme postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 konumda boyle bir resimin olması üzdü tabi beni. edit: yonetim helal! cok hızlısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 abi bana bu şartlar altında (öğrenci evinde doğum günü partisi) öyle bi davetiye gelse heralde geyik yapıyo adam diye hawaii gömleği çeker giderdim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 gittim geldim bile. kravat olmayan tek erkek bendim sdfs. ama gene de en şık 2-3 kişiden biriydim heralde. en azından kızlar beğendi B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreamz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar