Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Şuan trial accountumu açtım downloada başladım geliyorum gençler kimler var oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Alooo kimse yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ywain1-10'a kadar var birde mordred falan var hangisinde gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 hep başarısız oyunlar peşindesin. önce lotr şimdi daoc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Lotro başarısız değil mükemmel bir oyun bu 1. Daoc'u da merak ediyordum öylesine indirip bakayım dedim. bu 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 lotro ben de oynadım abi. başarızdı. atmosfer inanılmazdı, müzikler ve grafikler inanılmazdı. ama wow çakması bi oyundu işte.keşke olmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Abi biraz geç kalmışsın Daoc denemek için^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 UI dışında ne var WoW'a benzeyen Lotro'da? Ki artık tüm oyunların UI'leri aynı birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 ywain tek server zaten seç bi tane gir mordret deneme hiç bu saatten sonra da daoc felan oynama learning curve çok dik 50 olursun 1 hafta pvp yaparsın hiçbişey öldüremeyip bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 mordred'a girdim highlander armsman açtım level 3 oldum çok sıkıldım çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Daoca başarısız demek (td) Ayrıca evet geçti üstünden artık daoc gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar