fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 sonuçta gene de oynamıcak mısın diceksin tabi ki oynıcam ama eğer boyle bişi varsa bunun eksikliğini çekerek oynayacam ve oyun bnm için bir eksik yanı olarak başlıycak yani... sonuçta bunu şoyle de açıklayabilirim nasıl bazıları grafikle flm tatmin oluyorsa ben de bunla tatmin oluyorum bana ozel bir karakter yaratmak istiyorum tamamen gorunuş olarak oyle herkes gibi olmak istemiyorum olay sadece budur...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 kötü olmuş herkesin aynı tip olması... ama ben büyüyle uğraşcağım için birşey farketmiyor kas yığını olmaz herhalde :P[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 valla tek tip de olduğu için buyuculer de oyle olabilir o yuzden çok saçma olur oyle bişi olursa neyse ya napalım artık oyle ya da boyle oynıyacaz belki de night elf olurum ama onlar da tek tipse yandık...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 undead olun mıs gıbı ne kas var ne et sade kemık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hehe tabi doğru diyorsun aslında düşünmedim değil :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ben zaten undead mage seçicem bir deri bir kemik olcam dooru fakat screenshotlara baktığımda gözleri hepsinin sarı.keşke kırmızı falan yapabilseydik onun üzerine mage robe eller kemik falan oh ohh.[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Boy ve göz renklerinin istekli olarak seçilebilmesi kesinlikle gerekli bence de. Tüm nightelf kadınlarla tüm erkekleri aynı renk gözlere sahipler. Ama o ışıldamanın nedeni olan fosfor bakterilerinin nerdeyse hepsinin aynı gene sahip olup tüm kedilerin gözlerinin ne renk olursa olsun aynı renk ışıldadığını unutmamak gerekir. Gerçi bu bir oyun :-P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya kesinlikle birileri blizzard'a bildirmiştir daha beta aşamasında.Oyunun çıkmasını beklicez napalım?[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hayır faq'ında sorulmuş zaten olcak mı boy kilo falan diye. boy ve kilo kesinlikle yok şu aşamada faq'da cevaplandığına göre. mazeret de motorda problem çıkaracağı falan sanırım. zor olur demiyolar.. neyse, boy kilo dışında saç sakal deri dövme cart curt ayarlanabiliyor ama yüz nasıl değişiyor onu merak ediyorum. eve online'daki yüz yaratma sisteminin hastası oldum ama orda sonuçta sadece yüz yaratıyosun vücut göre diye bir dert yok. göz rengi insanlarda değişebiliyordur umarım.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 29 Temmuz 2004 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hazır yuzler var onlardan bırını secıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya kötü olmush zaten yüz seçmeli oyunlarda %90 herkes aynı yüzü seçiyo[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 eğer blizzard boyel bi nedenle vazgeçtiyse bu işten gozumden düşer bnm ama motor kaldırmaz ne demek diğer oyunların nasıl kaldırıyor?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Zaten sen ilk karakteri aç dediğinde o rastgele bişeyler seçiyor ve senin önüne sunuyor. Orda gene "rastgele seç" düğmesi var ve genellikle seçimler ordan yapılıyordur. İnsanlar için çoğu kişi aynı yüzü seçebilir ama orclar troller undeadler için bence sorun olmaz bu..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 niye ya ben undead olcam belki suratımın yarısının kemik olmasını istiyom allalla....[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar