SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 cem yılmazla o komik ezik eleman oynuyo yine ama öncekiler kadar gülmedim.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 yönetmeni ya guy ritchie hayranı ya da snatch plajda dururken birden aklına gelen fikiri görüyoruz ya hani. gemide herkese doritos dağıtırken... snatch'de vardı franky fuckin four fingers boris'den silah alırken aynı şey oluyodu... bi tek o filmde gördüm de onun için şeettim. guy ritchie de başkasından özenmiş olabilir...[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 brit filmlerde oluyo o guy falan yapıyo kopuk sahneleri. O ezik eleman Yılmaz erdoğan'ın yeğeni. Reklam güzel olmamış.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ben ski den düştükten sonrakiş yorumuna çok güldüm ya...Ama bencede eski reklamı daha komediydi[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 31 Temmuz 2004 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar