loop Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Eski bir konuda orjinal cd isteneceği yazıyordu bu browser için, fakat sitede tamamen ücretsiz diyor.. Gerçi cd keyde istese oynamaya niyetliyim, ama üyelik aldığım halde oynamayamıyorum.. Oynayan varmı hiç yardımcı olsa bana! Play diyorum bir hareket olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 http://www.chocablog.com/wp-content/uploads/2006/07/mm1.jpg Diye girmistim, hay allah, oyunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 http://carltonjordan.com/files/images/2009/12/eminem21.jpg diye girdim, oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Oyun betada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 betada dahi olsa oynayamıyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 open beta değil yani, ok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Peki HOMM benzeri başka bir browser varmı tavsiye edebileceğiniz. Face üzerinden oynana Hükümran Senfoni online var mesela ama çok sarmadı beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 loop said: Hükümran Senfoni online var mesela ama çok sarmadı cümle başından belli di mi nasıl biteceği? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Şu an oynayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Oyun HOMM un havasını bayağı bayağı veriyor bence, boş araziye bina , town kurma hariç.. Benim hoşuma gitti hevesle oynuyorum şu an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 topic'de 8 msj var, 6'sı senin post'un. bir nefes al ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Bir kısmı 2010 yalnız :) Ya oynayan varsa 3-5 taktik alacaktım, ondan heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 loop said: Peki HOMM benzeri başka bir browser varmı tavsiye edebileceğiniz. Face üzerinden oynana Hükümran Senfoni online var mesela ama çok sarmadı beni... abov bu hükümran senfoni'yi ilk duyduğumda çocuktum lan ben. "TÜRKLER OYUN YAPIYOMUŞ HOEYEÖYAOA" falan diye ayağa kalkmıştık tüm gamer vatandaşlar olarak. artworklerine falan HOBAA diye bkıyoduk, kıçıkırık browser oyunu olarak mı evrim sürecini tamamladı şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Evrimini tamamlandığı söylenemez, gerçi bende geçen yıl bir kaç gün oynamıştım, çok saçma geldi bana, birde insanlar, diğerlerini savaşa geçmek için ana avrat sövüyordu.. Tam türk işi yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar