Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freelance Web Tasarımı Hk.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar ,

Aklımdaki bir projeyi hayata geçirmek istiyorum . Konspetin hazırlanması , dizayna dökülmesi , veritabanı dizaynı ve pek tabi ki kodlama & test gerektiren bir proje . Özellikle , konseptin görsel kısmında fikir verebilecek ve daha önemlisi eskizleri kağıda dökebilecek arkadaşlar ekipler aramaktayım . Bu tarz aramızda çalışan var mı ? Varsa detaylı görüşebiliriz diye düşünüyorum .

Not : Kodlama kısmını şimdilik kendim üstlenmeyi düşünüyorum , ama makul bir opsiyoun çıkarsa bu bölüm de outsource edilebilir . Ama önceliğim yeni nesil web teknolojileriyle uyumlu ve konsepte uygun tasarım.

Yorum ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Mesaj tarihi:
http://www.umutavci.com

Buraya goz atabilirsin tasarim vesaire icin. Hatta konusurken "Tim'in selami var deyince indirim de aliyormusuz, selam da getirdim" de yuzsuz yuzsuz =)
Mesaj tarihi:
said:
Üniversitelerin ilgili bölümlerinde okumasa da, ilginç bir “merhaba” ile başladı grafik hayatı Umut AVCI’nın. Daha 20’sinde bilgisayar kullanmakla ilgili en ufak fikri olmamasına rağmen 21’inde sistem destek uzmanı olma yolunda çalışmaya başladı.

Şu hep yalan gibi geliyor bana nedense. 0 bilgi html, php çalışmaya başlasam seneye gayet yeterli birisi mi oluyorum yani? meh.
Mesaj tarihi:
blazkowicz said:

said:
Üniversitelerin ilgili bölümlerinde okumasa da, ilginç bir “merhaba” ile başladı grafik hayatı Umut AVCI’nın. Daha 20’sinde bilgisayar kullanmakla ilgili en ufak fikri olmamasına rağmen 21’inde sistem destek uzmanı olma yolunda çalışmaya başladı.

Şu hep yalan gibi geliyor bana nedense. 0 bilgi html, php çalışmaya başlasam seneye gayet yeterli birisi mi oluyorum yani? meh.

O senin kapasitene ve kaynagina bagli. Kimisi olur, kimisi olmaz.

Bi de akila'nin dedigi gibi yapacagin ise bagli.
Mesaj tarihi:
yalniz cidden designer bulmak cok zor,

yani banami oyle geliyo bilmiyom ama coder cok designer yok etrafta,

benimde kafamdaki bicok proje kod olup design im berbat oldugu icin kafadan yatti :)
Mesaj tarihi:
di said:

http://www.umutavci.com

Buraya goz atabilirsin tasarim vesaire icin. Hatta konusurken "Tim'in selami var deyince indirim de aliyormusuz, selam da getirdim" de yuzsuz yuzsuz =)

Arkadaşın hoş tasarımları var ama anladığım kadarıyla - daha doğrusu referans detaylarında yazdığı kadarıyla - photoshop ile konsepti oluşturmuş , bana bundan öte , Css / Xhtml ile siteyi coder'a "al buyur fonksiyonlarını yerleştir" tarzı bir çalışma gerekli
Mesaj tarihi:
Sen konus yine de. O tip bir arayisinin oldugunu soyle. Onun icin de ayri fiyat verir. Vermezse benimle irtibata gecersin hallederiz bi sekilde.
Mesaj tarihi:
reyou said:

yalniz cidden designer bulmak cok zor,

yani banami oyle geliyo bilmiyom ama coder cok designer yok etrafta,

benimde kafamdaki bicok proje kod olup design im berbat oldugu icin kafadan yatti :)

kaliteli web designer bulmak zor ama kaliteli yazilimcida bulmak zor.

tabii yazilimci daha kolay evet, yani cok kaliteli olmasada ortaya isler birsey cikar, gunluk 10-20 bin ziyaretciden sonra patlamaya baslar ornegin ama tasarim oyle olmuyor.

su an ustumde oldugum projede tasarim isini 7 ayda halledebildik (7 ay gece gunduz degil tabii), arada bir tasarimci degistirdik vs. tabii bu ekstrem oldu da, omrumuzden omur yedi yani bir tasarimi cikartmak. Yazilimciya oranla kaliteli web tasarimcisi (kaliteli tasarimci demiyorum, cok iyi flyer design eder ama web tasarimi cok ayri bir uzmanlik alani) cok az bulunuyor. O yuzden aksakliklarda da isler uzuyor opsiyonlarin pek olmadigi icin.
Mesaj tarihi:
Aa evet Dinan'a belese yaptir bak. Para teklif edince bi haller oluyo cunku adama. Tikanip kaliyo duduk.

Evet tas atmadim, resmen dagi yiktim ustune ama nafile tabi =P
  • Yeni Oluştur...