Kharon Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bugün elime geçti kulaklıklar kutusunu görünce çakma gibi geldi kulaklıklar. glbal warming ayağına bildiğimiz kartondan yapılma katmanlara filan koymuşlar. Sesini karşılaştırabileceğim bir kriter yok çünkü daha önce bu tip bir kulaklıkla müzik dinlememiştim. İşyerinde bilgisayara çakma bir uzatma kablosu kullanarak bağladım.Ondan dolayı sesler hakkında pek yorum yapmak istemiyorum. Ama ses kaltiesi olarak beni tatmin etti sayılır. Akşam eve gidince kutuyu, kulaklıkları filan fotolarını çekip göndericem. Yalnız kulakiçi kulaklık kullananlara bir sorum olacak burdan; ilk defa kulakiçi kulaklık kullanıyorum ve bunları kulak kanalına tam oturtunca sanki kulağım vakumlanıyormuş gibi oluyor normal mi bu? Pek rahat hissetmiyorum o şekilde. Fiziksel olarak çok rahatlar ama o vakumlanmış gibi bi his oluşturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bir kaç güne alışırsın. Alıştıktan sonra da normal kulaklığa dönmek istemezsin muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 philips alma. yalama oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar