Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Priest [Burning Legion]

Emlyn

Öne çıkan mesajlar

Öss'nin de yaklaşmasıyla WoW oynamamam gerektiğine karar verdim.. Ama bırakırsam bunca emek ve para boşa gidecek.. Bu yüzden karakteri satmaya karar verdim.. Kızım gibidir :)..

Adı: Emlyn (Female Bloodelf)
Guild: Limitless (Türk Guildi)
Level: 80 olalı 2 ay oldu
Hakkında: 4.75k gs Shadow/Holy talentleri ve glyphları PvE'ye göre güzelce düzenlenmiş. 2000 gold parası var. Alchemy 425 - Herbalism 450 bankada bolca herb bulunur. Cold weather flying açık ama Artisan Riding açık değil.. Çantada drake var açarsanız drake'le başlayabilirsiniz.. Çift gear kastım dps ağırlıklı ama holy'de de heallemekte asla zorlanmazsınız.. Birçok achive açıktır (sadece eğlence için olanları ağırlıklı Needy Greedy gibi) Patient ve Jenkins tagları vardır. Fil ve ayı gibi güzel mountları bulunur.

Fiyat olarak 180-250 tl arası her türlü pazarlık yapılır..
Msn: [email protected] mail atın veya msn'e ekleyin hertürlü teklife açığım.. Ama unutmayın ki Catacilsm yaklaşıyor ve Priest kasmak en zor işdir(oynayan bilir).

Gününüzün geri kalanı iyi geçsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Todesengel said:

piyasaya göre fiyatı bu ama yani

tamam oyun 180 lira olabilir ama senin char o kadar etmez işte.

2. el bi kere :D bir ton çilesi var hacklenince

Yanlış düşünüyosun bence sonuç olarak 2. el olsa bile 0 gibi şifresi özel sorusu ve cevabı hatta kullanıcı adı bile değişecek hiç bi çilesi yok bence
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca karakterde hiç bi emek yok açıkcası, baltalamak gibi olmasın ama. zaten oyun bu. eğlenmek için oynamışsın gear ve parasızlık mountsuzluk falan filandan görüldüğü üzere.
oyun oynayıp takılıp sonra "emek var" falan demek mantıksız geliyor bana.
ha mesela 4xt10 dps 4x10 tank setin olur. iki specde 5800gs olur. 15 tane mount olur. 20k cash olur. 7k achieve olur
o zaman gelir dersin "emek var" diye. belli ki kasmışsın işi gücü bırakıp emek vermişsin falan ne bileyim.
wow-turk de şu ayarda bi karakter 150tl anca.
ayrıca sıfır account şuan 45+36+36 tl 1 ay da beleş yanında.
Sosyal ağlarda paylaş

Troller türemiş gene. Bunlar fiyat düşürme taktikleri, patide böyle. Her topicde baltalarla, sonra arkadaşları düşük fiyata alır.

Sen kaçtan istiyosan koy o fiyata, kimseye de eyvallah deme. Emek var, yok diyen yalan söyler. Emek küükte olabilir, büyükte. Noliferlığın alemi yok diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...