civciv Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Beyler Kafayı yemek uzereyim scp ekliyorum 2-3hafta aynen devam edıyor daha sonra orjınal scp lere donuyor yardım edersenız sevnırım.
civciv Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ceday gulme yardımcı ol delırecem.ılla baggi veya ravenloft olması gerekmez sende ver cvp yanlıs anlama hıc vermıyorsun demek ıstemedım.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 lol ceday geçerken alan yetkilisi yapmışlar :) bilmez o bişi *!vınn vınn*[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 said: civciv, 05 May 2003 22:49 tarihinde demiş ki: Beyler Kafayı yemek uzereyim scp ekliyorum 2-3hafta aynen devam edıyor daha sonra orjınal scp lere donuyor yardım edersenız sevnırım. cok ilginc yardimci olmak icin gormek lazim bence :)[hline]God send death end misery Preach no love of ministry
kezzap Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Hic de ilginc degil arkadaslar bu adamla ayni kafedeyiz :) Buna saka yapiyodum ben ahaha bu yukluyo ben tekrar ayni scriptleri basa aliyodum ahahahah affet civciv kardes . mauhaa Bu aralar moda oldun Gokhan Ozen seni cagriyo sarkilarinda haa ahahaa zuaah :)))
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ahahaha :D oda guzel adami delirtmissin valla[hline]God send death end misery Preach no love of ministry
civciv Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Ulan Kezzap Bittin len sen cafeye gelme ahahahahah bi alemsın be
taz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 mOAJUIDAHUDHuaYSD/&'^/&!^/!'HUADSHUZHUAHSUHASAS :D[hline]ICQ: 4435695
Öne çıkan mesajlar