kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 selamlar jpg dosyalarını bmp ye convert etmek istiyorum. bunu toplu olarak yapmak istiyorum. bişe bulmuştum ama çevirdiği dosyalara label ekliyor, böyle bişe yapmamalı. öneri pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 photoshop yapıyor action kayıt ediyorsun yaptıgın hareketileri sonra onları toplu halde kendisi her resme uyguluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 acdsee eskiden yapıyordu, browser'ında vardı bu özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ornek bu linkte boyutlandırma icin anlatmış sen boyutlandırma yerine farklı kaydet ile bmp cevirebilirsin yada jpg neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 irfan view. batch conversion/rename tıkır tıkır çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 rahatsiz said: irfan view. batch conversion/rename tıkır tıkır çalışır. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 oovv irfan süper olur yapıyosa. yarın deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 irfanview (tu) çok işime yaradı terazilere tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Cd- said: rahatsiz said: irfan view. batch conversion/rename tıkır tıkır çalışır. (tu) 2x (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 gecen bisi icin yapmistim, linux varsa imagemagick yukle #!/usr/bin/perl use strict; use File::Basename; my @images = </root/pics/*>; foreach my $image (@images) { my($filename, undef, undef) = fileparse(lc($image), qr/.[^.]*/); system("convert $image /root/picsnew/$filename.bmp"); } bunu editle kaydet ve calistir. senin icin duzelttimde biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 du yeri gelmişken danışayım; irfan benzeri winesız doğrudan linux'da çalışacak proğram var mı? irfan'ın kısayollar ve özellikler harika. kullanım alışkanlığı da var tabi. bi iki şey baktım ama bulamadım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 hmm ben bilmiyorum, GUI den uzagim uzun suredir. desktopda windows kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar