Laorx Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 12'nin bacaklar kalas gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 BonePART said: 1. isletme 2. mimarlik 3. discilik yedek kontenjan cevre muhendisligi kimya true dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 guzel kiz yoku gectim, ortalama kiz bile yok lan. hatta sanirim birkaci kiz bile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Kız beğendiremedik patiye. Böyle mayoda fışkırır tabi yanlar önler. Adam gibi kıyafet giydirseler takılmazdınız. Şişmanlık falan değil yani bu, spor yapmıyorlar veya az yapıyorlar, sadece bu. Sanki Türkiye'de göbeksiz, yağsız, full kaslı insan varmış gibi konuşmayın. Olması da gerekmiyor zaten. İnsanlara 2 gram yağ, bi gıdım göbeği olunca "öhööhöğ, ŞOŞKO POTOTOS BO" demeyi de bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 kilo problemin mi var? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 e madem bingillarin var manken yarismasina ne katiliyosun? neyine güveniyosun yani tepsi popoluysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 aquila said: kilo problemin mi var? =/ Yoo, senden zayıfımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Yüzlere odaklan, yüzlere odaklan, yüzlere odaklan, olmuyor hala güzel değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 sogukta mi bekletmisler bi de bunlari, bacaklar mor mor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 lauren asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 varise meyilli bacak bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Lauren said: Kız beğendiremedik patiye. Böyle mayoda fışkırır tabi yanlar önler. Adam gibi kıyafet giydirseler takılmazdınız. Şişmanlık falan değil yani bu, spor yapmıyorlar veya az yapıyorlar, sadece bu. Sanki Türkiye'de göbeksiz, yağsız, full kaslı insan varmış gibi konuşmayın. Olması da gerekmiyor zaten. İnsanlara 2 gram yağ, bi gıdım göbeği olunca "öhööhöğ, ŞOŞKO POTOTOS BO" demeyi de bırakın. ahahah sen ciddi misin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Werewolf said: lauren asl? Sweden, 18, female Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ırk olarak çirkiniz. sokaktan getirip mayo geçirip bunların yanına koyacaklarınız bunlardan öyle aşırı güzel olmayacaklar. karga burun insanlar güzel diye sunuluyor önünüze, makyajı basınca "ühe garıya bak" oluyor adamlar. ama çirkiniz olm ırk olarak. gerçek bu. kilo problemi, spor yapmama.. bunları geçin. bunlar ekstra. misal düşük popolu bir kıza süper spor yaptırtın ne değişecek. ya da gözlerinin yanları aşağıya bakan /_ böle bakan kıza ne yapsan değişmeyecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 öyle deme Dasaa kızlar üzülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 12 numarayı her türlü alırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 abi çirkiniz ama.. genetik bu olay. üzülecek bişi yok ki.. kendi bulunduğumuz sepet içinde güzel/çirkin ayrımı yapıyoruz ama genele göre çirkiniz. al saçını sarıya boyamış havalı kızın saç rengini geri ctrl+z ile. lens takan mala bişi demiyorum zaten. hele burun estetiği.. pöf.. geçir üstüne böle tırt bi mayo.. gör şenliği sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ben hepsinden güzelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Forumda bile xunn gibi bi afet olduğu gerçeğini geçtim gayet çay bardağı gibi çıtır çıtır kızlar var etrafta aslında genel olarak leş olsak da. Bu kızlar bizim ortalama için bile çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 -hakikaten fevkalade yakışıklıyım nuriciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 dasaaa, öyle diyosun da, bazen bi kızlar görüyorum iktisatın falan önünde cnc tezgahtan çıkmış sanki, o kadar iyi binde 2 hata ile üretilmiş kız makineciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Fotoğraflara bakınca aklıma şu geldi. http://img35.imageshack.us/img35/8059/hertelden.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ahahaha cuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ee... hm o senin makine bölümünde olmandan kaynaklı bir durum. üstüne bir de yapılan görsel yatırımı ve cheerleader effecti koyunca öle oluyor. ha cnc tezgah geyiği gelen modayı birebir uygulayan kızlar için yerinde bir tabir. bazen hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi duruyorlar. 1-2sf önce de demiştim ben bunu yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Lauren said: Werewolf said: lauren asl? Sweden, 18, female boy/kilo pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar