Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Miss Turkey 2010

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Kız beğendiremedik patiye. Böyle mayoda fışkırır tabi yanlar önler. Adam gibi kıyafet giydirseler takılmazdınız. Şişmanlık falan değil yani bu, spor yapmıyorlar veya az yapıyorlar, sadece bu. Sanki Türkiye'de göbeksiz, yağsız, full kaslı insan varmış gibi konuşmayın. Olması da gerekmiyor zaten. İnsanlara 2 gram yağ, bi gıdım göbeği olunca "öhööhöğ, ŞOŞKO POTOTOS BO" demeyi de bırakın.
Sosyal ağlarda paylaş

Lauren said:

Kız beğendiremedik patiye. Böyle mayoda fışkırır tabi yanlar önler. Adam gibi kıyafet giydirseler takılmazdınız. Şişmanlık falan değil yani bu, spor yapmıyorlar veya az yapıyorlar, sadece bu. Sanki Türkiye'de göbeksiz, yağsız, full kaslı insan varmış gibi konuşmayın. Olması da gerekmiyor zaten. İnsanlara 2 gram yağ, bi gıdım göbeği olunca "öhööhöğ, ŞOŞKO POTOTOS BO" demeyi de bırakın.

ahahah sen ciddi misin ya
Sosyal ağlarda paylaş

ırk olarak çirkiniz. sokaktan getirip mayo geçirip bunların yanına koyacaklarınız bunlardan öyle aşırı güzel olmayacaklar.

karga burun insanlar güzel diye sunuluyor önünüze, makyajı basınca "ühe garıya bak" oluyor adamlar.

ama çirkiniz olm ırk olarak. gerçek bu.

kilo problemi, spor yapmama.. bunları geçin. bunlar ekstra. misal düşük popolu bir kıza süper spor yaptırtın ne değişecek. ya da gözlerinin yanları aşağıya bakan /_ böle bakan kıza ne yapsan değişmeyecek..
Sosyal ağlarda paylaş

abi çirkiniz ama.. genetik bu olay. üzülecek bişi yok ki..

kendi bulunduğumuz sepet içinde güzel/çirkin ayrımı yapıyoruz ama genele göre çirkiniz.

al saçını sarıya boyamış havalı kızın saç rengini geri ctrl+z ile. lens takan mala bişi demiyorum zaten. hele burun estetiği.. pöf.. geçir üstüne böle tırt bi mayo..

gör şenliği sonra..
Sosyal ağlarda paylaş

ee... hm o senin makine bölümünde olmandan kaynaklı bir durum. üstüne bir de yapılan görsel yatırımı ve cheerleader effecti koyunca öle oluyor.

ha cnc tezgah geyiği gelen modayı birebir uygulayan kızlar için yerinde bir tabir. bazen hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi duruyorlar. 1-2sf önce de demiştim ben bunu yaw..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...