Dworgian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bir kitabın sayfasının fotoğrafından word e aktarım yapabilecek bir program var mıdır yoksa fazla mı bilim kurgu casusluk filmi fln izliyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ABBYY FineReader, kağıt ve PDF belgelerini düzenlenebilir elektronik belgelere dönüştürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 OCR diye arat bi suru parali ve beles program war kod yada denklem gibi seyler nerdeyse imkansiz ama duz yazilari geciriyo turkceyse gene zor ama inglizcelerde fena deil tabe oturup gene cok duzeltmen gerekcek OCR = optical character recognition mu ne ole bisi acilimida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 offf süper ama 132 eur + kdv :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 BonePART said: OCR diye arat bi suru parali ve beles program war kod yada denklem gibi seyler nerdeyse imkansiz ama duz yazilari geciriyo turkceyse gene zor ama inglizcelerde fena deil tabe oturup gene cok duzeltmen gerekcek OCR = optical character recognition mu ne ole bisi acilimida bi artim abi saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar