doubtful Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Cuce said: ilk acıklanan arasında yoksa, asırı tepki gelmedikce sonradan eklemezler starcraftı, cok acemi durur Ben aşırı tepki üzerine koymak zorunda kaldıklarını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 zatn bu iki oyun olmasaydı ayıp ederlerdi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 LombaK_Knight said: Bir de CS'de Suudi Arabistan'a dahil yenildiğimizle ilgili bir şeyler hatırlıyorum hayal meyal. cs'de suudi arabistan'a yenilmemişizdir ya ben hatırlamıyorum ki her yıl takip etmiştim, katıldığımız son 2 yıl falan iyiydi baya bi kere top16'ya kaldılar meetyourmakers gelince dağılmışlardı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 CS'de berabere kalmıştık Suudi Arabistan ile. Hem de maç öncesinde okadar dalga geçmişik heriflerle, tiplerini bi görseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Yok mok derken WCG 2010 finalini 3 koreli el ele tamamladılar (her sene olduğu gibi). http://www.wcg.com/6th/tournament/2010/tm_match_list_2010.asp?sort=G100308101&d_time=1003 Yakında replay'lar düşer siteye. Edit: Şimdi baktım da Kore toplamda 8 madalya almışken en yakın rakibi Hollanda 3 madalya alabilmiş (3 madalya ama altın yok), gerisi 2 ve 1 madalya alabilmiş. Ne e-sport kültürü varmış adamlarda yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ip biten ülke mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar