Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Green Card Lottery yesil-kart.com

PublicEnemy

Öne çıkan mesajlar

merhaba

dün akşam biraz inceleyip gelecek planlarıma dahil olarak yesil-kart.com danışmanlık sitesinden 5 yıllık G.C. formu doldurdum. 50tl gibi bir ücreti var ama aklıma takılan bu tür firmaların gerçekten her sene başvurup, başvurmayacağı nasıl anlaşılabilir? İnternet üzerinden başvuru yapılabiliyor ama bu tür yerlerin daha profesyonel olaya yaklaşacağını düşündüm. Buradan öncesinde başvuran varmıdır ve tavsiyeleri neler olur?
Sosyal ağlarda paylaş

Crime: Green card lottery scam
There is a growing number of fraudulent green card lottery scams, in which false agents take money from applicants by submitting application forms for them, usually for a fee between US$50 to US$250. Most agents are not working for the distribution service. Some claim that they can increase the chance of winning the lottery. This is not true—in fact, they may delay or not submit the application. Likewise, some claim that they provide free airline tickets to winners or other benefits, such as submissions in future years and even cash funds. There is no way to guarantee their claims, and there are ample nefarious reasons for them not to fulfill their promises. Applicants are advised to use only U.S. official government websites, whose web address finishes with GOV.
Sosyal ağlarda paylaş

neyin takibi yahu? anlattık iste sadece fotografı istedikleri gibi gondereceksin, gerisi formu doldurma isi. ki zaten para odedigin sirket icin de form doldurup fotograf gondereceksin. ondan sonra yapman gereken 1 temmuz'dan sonra numaranı siteye yazıp kazanıp kazanamadıgına bakmak.

ama ille de yok ben para vericem onlar isini bilir diyosan ben 40'a yaparım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi 1 sayfalik form dolduruyosunuz yani bunuda baskasina yaptirip para vermeyin bari,

eger basvuru zamani bu kadar panik yapiyosaniz cikarsa
cidden o basvuru belgeleri gelince tumden kafayi yersiniz o zaman.

zaten o belgeler gelince bol bol para odiceksiniz hastaneye fln filan ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...