dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 düzenli yağlanmadığında gıcırtı yapması olası. dikkat etmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yaş kaç hocam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Slint said: saçınız, yüzünüz yağlanıyor diye sabah akşam banyo yapmayın. vücud daha çok yağ üretmeye başlıyor. hocam 1 yıldır günde en az 3 kere banyo yapıyorum, yok böyle bi sorun.. cild ile alakalı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 benim yaşım mı? 20 diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 anladığım kadarıyla yaş 16-18 normaldir bu yaşlarda dert etme yüzünü temiz tut yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 CaNNi said: kolonya kullanmayın Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yav said: benim yaşım mı? 20 diyelim Coder said: anladığım kadarıyla yaş 16-18 normaldir bu yaşlarda dert etme yüzünü temiz tut yeter 20 diyelim derken 15 küsürden 20'ye yuvarlamadım heralde lol 19.65 falan çünkü tam olarak sdf dermatolog muydun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Yavuz bende de var.O alın yağlanması hem de bayaa var.T bölgen yağlı dedi kadın bana.Pek bi çözümü yok temiz bakman lazım ama sabun kullanma jeller falan oluyo ya onlardan kullan hede hödö dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 T bölgesi nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ya suratının T bölgesi benim yanaklar falan kurudur.Alından buruna doğru dudaklar çeneye kadar inen bölge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 insan yağı kozmetikte baya para ediyormuş diye okumuştum bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Yağlı cilt geç kırışırmış dediydi bi de asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 fight club'da duymuş olmayasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Dartanian said: Yağlı cilt geç kırışırmış dediydi bi de asdasd niye editledin ki aynı şey sayılır ikisi de kitlelere editsiz mesajını göstereyim mi şimdi, çok fena olmaz mı olur di mi, olur lütfen boş yere edit yapmayalım, bu ülke hepimizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Ya ne bileyim yaşlanmak diyince saçma geldi asd kırışmak dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ergenken benimde öyleydi bide hem yağlı alın hem gözenekli deri sivilce yapıyo(bide pis insansanız bnm gibi) doktor bi ilaç vermişti gece yatarken sürüyodun bütün yüzü feci kurutuyodu gece geriliyodu yüzüm resmen. 2-3 ayda düzeldi yağ dengesi yüzümün sorna tabi arada6-7 sene geçti çıkmıştır daha teknolojik şeyler illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 yediklerine dikkat edip spor yapmak da alternatif bir cozum olabiluu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 halbusi kafana suratına vanille'in avokadolu hedesini sürsen sorun kalmazdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 valla 2 aydır spor yapmıyorum ordan oraya koşturmaca fazlaca yürümece dışında tekrar başlamam için başka bir bahane olmuş olsun bu da madem ancak garip geliyor spor yaparsam yağlanmanın azalacağını düşünmek =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 alnın yağlanması olacak doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Her sabah bi avuç kumla yüzünü yıka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 fast food u azalt..yararını gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yahu bu topigi açtıktan 1 hafta sonra kesildi yağlanma hiç bir tavsiyeyi de uygulamamıştım şimdi banyoya girmeden önce bile elliyorum alnımı kupkuru nerdeyse insan vücudu ne ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 kesinlikle 'gül suyu' sür onunla sil doğal tonik acayip temizliyor ferahlatıyor özellikle alın bölgesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 kesinlikle kil maskesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar