Mirage Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bacak için illa 3-4 hareket istiyorsan leg press (squat) ve calf raise yanına leg curl ve leg extension ekleyebilirsin ama setleri az tut derim. Mesela: 1) Leg press ya da Squat - 3 set 2) Leg curl ya da Straight Leg Deadlift (SLDL) - 2 set 3) Leg extension - 2 set 4) Calf raise - 3 set Squat çok iyi ama hareketi iyi öğretecek birini bul derim. Tek başına öğrenmek zor. Hareketi yaparken belinin dikliğini, dizlerinin konumunu ve barın ağırlığının ayaklarının neresinde olduğunu tam gözlemleyemiyorsun çünkü. Her antremanda hareketleri de değiştibilirsin. Bir sefer leg press, bir dahaki sefer squat mesela. Smith machine ya da power rack vardır mutlaka. Barfiks için onların tepesindeki metal barları kullanabilirsin. Onların üstünde bar yoksa da barbell'i üst konumda sabitleyip barbell'e asılıp yapabilirsin. O da olmazsa lat pulldown ve row hareketlerine devam etceksin mecbur. Row için değişik varyasyonlar deneyebilirsin. Deadlift de belin yanında sırt ve bacaklar için de çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 dastingo said: 3 hafta önce protein tozu kullanmaya başladım. gecici değil kalıcı olmasını istiyorsan ve karacigerini seviyorsan kullanma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ben alakayi cozemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dastingo Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 protein tozu, steroidler gibi kür falan tarzı bir olay değil. peynir altı suyundan yapılıyor, bir zararı yok. zaten vücudunun ihtiyacı olanı karşılama amaçlı alıyorsun. bazı diyetisyenler kilo almak isteyenlere, zayıf insanlara özel olarak tavsiye ederler böyle ürünleri, tabi bunda karbonhidrat yok onların aldıkları gainer olarak geçiyor, içinde protein tozuna ekstra karbonhidrat da barındırıyorlar falan. yediğin çoğu şeyde peynir altı suyu bulunur. ne bilim en basiti çubuk kraker peynir altı suyundan yapılır mesela. daha bir ton örneği var, google a yazarsan görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Masticore said: dastingo said: 3 hafta önce protein tozu kullanmaya başladım. gecici değil kalıcı olmasını istiyorsan ve karacigerini seviyorsan kullanma :/ Ne alakası var gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar