Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fikirlere ihtiyacım var...

Asriel

Öne çıkan mesajlar

Seele said:

gayipten_gelen_ses said:

yeter ya gına geldi kızlarınızdan

@imzan bende böyle liseli ergen cagrisimi yapti.

Ha birde söyle birsey var. Istersen bu bölmüme girmeme hakkin var. Diyelim ki girdin bu konuyu okumama hakkin var. Diyelim ki okudun bu konuya yazmama hakkinda var. Ben olsam haklarimi kullanirdim.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

6 sayfayı okumadım

çok sevsende aşkın için ölsende karşılıksız birşey için yıllarca bekleme. karşılığını ver ki alacağını sanmıyorum kimse beyninden hasta iken çok yakın olmadıkça başkasıyla sevgili durumları yapmaz bence, bu yüzden unut derim.

ki değmiyor zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

İlk sayfaya bakmayın arkadaşlar.Konu çok farklı yerlere gitti bile.Haberini aldım bu arada.Kapalı ameliyat olmuş.Endoskopik ameliyat yaparak tümörün yerini belirlemişler ve yakacaklar.3 cm imiş şu anda Akciğerdeki tümör.6 hafta boyunca ışın tedavisi alacak.Bıçak kullanılmayıp parça alınmaması avantaj.Allahın izniyle yok ederlerse bir ameliyat daha az olacak Şebnemim...
Sosyal ağlarda paylaş

buraya kadar yazılanları okumadan ilk mesaja cevabein yazıyorum. seviyorsan görüşmelisin, çünkü;

hastalıktan sağ çıkamamasına üzülmektense

ileride onu bırakıp buna pişman olursan (iyileşse de iyileşmese de) emin ol bu seni daha çok üzecektir.

bir de onun açısından bak kendini iyi hissedecek yaşamak isteyecek. işler kötü giderse de son zamanlarını sevdiği biriyle geçirecek, belki de bizim 60 yıl yaşayıp doyamayacağımız bi huzura sahip olacak. senin için de geçerli. iyileşirse de çok sağlam sıkı bir ilişkiniz olacak hem.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

buraya kadar yazılanları okumadan ilk mesaja cevabein yazıyorum. seviyorsan görüşmelisin, çünkü;

hastalıktan sağ çıkamamasına üzülmektense

ileride onu bırakıp buna pişman olursan (iyileşse de iyileşmese de) emin ol bu seni daha çok üzecektir.

bir de onun açısından bak kendini iyi hissedecek yaşamak isteyecek. işler kötü giderse de son zamanlarını sevdiği biriyle geçirecek, belki de bizim 60 yıl yaşayıp doyamayacağımız bi huzura sahip olacak. senin için de geçerli. iyileşirse de çok sağlam sıkı bir ilişkiniz olacak hem.

Şu anda zaten buraları çoktan geçtik.Feci bir illetle savaşıyoruz ve evet dediğin birşeye kesinlikle katılıyorum.Doktorlardan biri demiş ki ameliyatların başarılı bile geçse 5 sene yaşarsın.O da bana eğer tamamiyle iyileşmezsem Türkiyeye dönmem dedi.Ona söylediğim şey aptallaşma.2.5 ayda böyle birşey yaşıyorsak 5 senede neler yaşarız demek oldu.Onunla 5 sene geçirmek belki normal biriyle 50 sene geçirmeye değer.Ne olursa olsun geri dönmesini tüm kalbimle istiyorum.Dönemezse bunun tek nedeni bu dünyadan göçüp gitmiş olmasından olacaktır.Daha gideli 2 hafta oldu ve önümüzde aylar var.Asıl ameliyat olan beyin için 1 ay kadar daha bekleyeceğiz gibi ama testler hiç iç açıcı değil.2 gün önce çektirdiği Emar testine göre tümör hala hızlıca büyüyormuş.O kadar dua ediyoruz ama iyiye gideceğine daha da kötüye gidiyor.İnancımızdan vazgeçmiyoruz,yaşaması ve iyileşmesi için tüm kalbimizle dua etmeye devam ediyoruz.Zaten elimizden gelen başka birşey de yok...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Uzun bir aradan sonra son gelişmeleri siz pati dostlarımla da paylaşayım dedim.Şebnemle en son 8-9 gün önce görüşmüştük.Bana radyoterapiye gireceğini ve birkaçgün mail fln atamayacağını söylemişti ama ben ihtimal vermiyordum bana yazmadan duramayacağına.Günler ilerledikçe içimize kurt düşmeye başladı.Kuzenı de aradığında iyi iyi diyip geçiştiriyorlardı.DÜn gece öğrendikki Şebnem geçen hafta pazartesi boyun kısmından da ameliyat olmuş.Ameliyatı çok zorlu geçmiş ama bugün taburcu oldu.Eve gelir gelmezde msn e geldi konuşabildik.Çok kızdım açıkcası.Ameliyata giriyor ama benim ancak taburcu olurken haberim oluyor:(

Şu an sanırım geriye en zorlu ve tehlikeli temel ameliyat kaldı.Doktoru beyin ameliyatını yapmak istemiyormuş.Hastane değiştirmişler sanırım.Kendini toparlar toparlamaz beyin ameliyatına gireceğini söyledi kuzeni.Önümüzdeki engel çok ama çok zorlu.Beyin ameliyatını gerçekleştiricek doktorun ikna edilmesi ve herşeyin yolunda gitmesi tek temennimiz.1 aya kadar herşey netleşicek sanırım.Eğer Rabbim izin verirde yaşarsa dönüş için hazırlıklara başlarız...
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum öncelikle çok çok geçmiş olsun. Böyle bir ilişki gerçekten zor ama yaptığın şey çok güzel. Umarım son ameliyatını da başarıyla atlatır ve temiz temiz dönersiniz eve. Şom ağızlılık yapmak istemiyorum ama yaşayacaklarının farkındasındır umarım. Kanser tekrar edebilen birşey ki etmiş hastanızda. Bunun yeniden olabilme ihtimali kafanı yiyip bitiricek sanırsam ilerde. Ama onunla olduğun zamanlar daha bir tatlı gelicek daha bir güzel olucak. Umarım herşey güzel olur ikiniz için ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tekrardan geçmiş olsun...kızman gereksiz bir kere onu söyleyerek başlayım...o senin üzülmeni istemediği için söyletmemiştir ameliyatı...sen onu düşünüyorsun evet ama oda seni düşünüyor...üzülmeni vs. istemiyor...yanlış anlama ama doktor beyin ameliyatını yapmak istemiyorsa eğer çok riskli bir yerdedir...yada ameliyat yaparken başka yerlere zarar vereceği ihtimali vardır...daha önce söylemiştim yine söylüyorum, umarım iyileşir ama sen her ihtimali göz önünde bulundur...
Sosyal ağlarda paylaş

BarbarianClone said:

Abi tekrardan geçmiş olsun...kızman gereksiz bir kere onu söyleyerek başlayım...o senin üzülmeni istemediği için söyletmemiştir ameliyatı...sen onu düşünüyorsun evet ama oda seni düşünüyor...üzülmeni vs. istemiyor...yanlış anlama ama doktor beyin ameliyatını yapmak istemiyorsa eğer çok riskli bir yerdedir...yada ameliyat yaparken başka yerlere zarar vereceği ihtimali vardır...daha önce söylemiştim yine söylüyorum, umarım iyileşir ama sen her ihtimali göz önünde bulundur...

Farkındayım zaten.Felç olma riski de var.Bu riske girmezse zaten kurtulma şansı hiç yok belki de.2010 yılında hala kanserin tedavisinin olmaması insanı deli ediyor.Ama kapitalist sistemdeyiz,insan hayatının zaten zerre değeri yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Friedman said:

Dostum öncelikle çok çok geçmiş olsun. Böyle bir ilişki gerçekten zor ama yaptığın şey çok güzel. Umarım son ameliyatını da başarıyla atlatır ve temiz temiz dönersiniz eve. Şom ağızlılık yapmak istemiyorum ama yaşayacaklarının farkındasındır umarım. Kanser tekrar edebilen birşey ki etmiş hastanızda. Bunun yeniden olabilme ihtimali kafanı yiyip bitiricek sanırsam ilerde. Ama onunla olduğun zamanlar daha bir tatlı gelicek daha bir güzel olucak. Umarım herşey güzel olur ikiniz için ^_^

Biliyorum dostum.Herşey çok iyi gitse bile tekrar nüksedebileceğini ve bunun çok kuvvetli ihtimal olduğunu bende biliyorum.Bu illetin çözümü için zaman gerekiyor.Ne zamanki ilaç firmaları gereken parayı kazanır ki insanoğlu doyumsuz o da ayrı bir konu.Gereken tedavi yöntemleri bulunur diye temenni ediyoruz.Bundan 10 sene önce nerdeyse hiç kurtuluş şansı yoktu ama özellikle şu son 2-3 senedir baya bir ilerleme var.Belki tamamen kurtulamıyorsun ama yaşam süresini oldukça uzatabiliyorlar.En kötü senaryo bu olur umarım.Tabiki tamamiyle kurtulabilmesini sadece Şebnem için değil tüm hasta olanlar için diliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

Farkındayım zaten.Felç olma riski de var.Bu riske girmezse zaten kurtulma şansı hiç yok belki de.2010 yılında hala kanserin tedavisinin olmaması insanı deli ediyor.Ama kapitalist sistemdeyiz,insan hayatının zaten zerre değeri yok...

Ben istatistik mezunuyum, okurken bir yandan da biyoistatistik yaptım...Gökten hüzmeyle kanser ilacı inse piyasaya sürülmesi 5 seneyi alıyor...birde dediğin gibi kapitalist sistemde kemoterapi milyarları bulurken ilacı piyasaya sürmek kendilerini baltalamış olur...Benimde babam için artık yapacak birşey yok...doktorlar tedaviyi kesti...yapacak tek şey beklemek dediler...şuan işteyim, her cep telefonum çaldığında içim bir tuhaf oluyor...ondan seni anlıyorum...ama elden birşey gelmiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

BarbarianClone said:

abi babanın durumunu komedi filmleri kurtaramaz...sol akciğer ve sol böbreği ameliyatla aldılar...şimdi sağ akciğerde 12-15 arası 20mm-10mm arasında kütleler var...Tümörler artık kanama yapmaya başladı...balgamı kanlı geliyor...bir de bize 3 ay demediler...sadece bekleyeceksiniz dediler...

Hayat çok garip.İnsan şu kısacık ömrü bile istediği gibi yaşayamıyor.Her gün yarına acaba uyanabilecekmiyim diye yatağa yatmak çok acı.Şu anda kanseri yenmekte başarılı tedavilerin olduğunu da biliyorum ama ne yazık ki baltalanıyor işte.Bir kanser hastasının yıllık tedavi masrafı en az 10 milyar.Yalnız 5-10 seneye kadar ciddi ciddi bu illeti tedavi edicek yöntemler piyasaya düşecek bunada inanıyorum.Tek ihtiyacımız olan zaman.Umarım babanın da bu kadar zamanı olur.İnsan böyle bir durumda sadece dua edebiliyor.Elden de başka birşey gelmez sanırım.Eğer babanın gözü açık gitmeyecekse en büyük teselli o olur.Şebnemime şu an birşey olursa gözü açık gidicek kızcağız.En çok bu koyuyor bana zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...