Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Acil telefon hattını değiştir ve kızdan kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 icinden geldigi gibi davran. sirf acidigin, ölecegini düsündügün icin de beraber olma mesela. iyice tart kafanda nedenlerini, sonra karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çomuþluk Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Azmodai said: Asriel sana gelecek olursak, Kizi seviyorsan yaninda ol, illa sevgili olmaniza gerek yok, arayip sor dus ustune falan elbet, ama bilmen gereken iki sey var. 1) Boyle bir yuk cok agirdir. 2% lik ihtimal cok dusuk ve acikcasi tip'a guveneceksin elbette, simdiden ya kotu olursa dememek lazim, ama senin icin bu buyuk bir yuk. Abi benim acim onun yaninda ne ki dersen de senin hayatinin olup biraz da bencil olman gerektigini dusunuyorum. Bu yukun altinda sen de ezilebilirsin. 2) Kiz tamamen iyilestikten sonra (ki bu olacaktir) 3-4 yil dunyanin obur ucunda yasayacak. Bu acikcasi ilk kisimdan daha da zor (o ameliyata kadar bi surec, arkasindan iyilesme sureci var elbet ama atlatilir). Gozden irak, gonulden irak lafi 100% dogrudur, ben henuz annem ve babam disinda basariyla ulasmis bir uzun mesafe iliskisi gormedim, buna ben de dahilim... deli gibi asik oldugum kiz 1 yilligine isvicreye gitti, ki isvicre surasi ve 1 yil hic bisi degil, ama yurumedi, yurumesi de cok cok cok zor, hele 3-4 yil kitalararasi olmasi daha da kotu. Kiza destek ol inceden ama kendini bu durumdan uzaklastir, arkadas olarak kalmaya bak... arkadas olarak ta istedigi ilgiyi gosterirsin, hem de daha kalici olur. 3-4 yil kitalararasi cok zor. Kazmoyu dinle derim bu konudaki deneyimini bizzat bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 sahip olduğunuz zamanın tadını çıkartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 kaçırma ya sonra aşık olacağın ne malumki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 OLmaz, istersen bunu üzülerek tecrübe et, istiyorsan bu mesajı ciddiye al. Karşındaki insan ne kadar degerli ve önemli olursa olsun, bu hayat senin. Bu olay dırek bır kumar. Baska bir konuda az önce yazdım seele nın konusu, o açılmalı ama sen açılmamalısın abi. Bu kadar büyük bir sıkıntıyı nıye alasın ? Kıza degmez demiyorum yanlıs anlama senın cekıcegıne degmez. Secım senin. Kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Asriel said: Şimdi bir kız var.Sanırım farklı şeyler hissediyorum o da bana karşı birşeyler hissediyor.Buraya kadar herşey güzel ama büyük sorunlar var.Kız temmuz ayında Avustralyaya gidecek ve 3-4 sene kadar orada kalacak.Hem eğitim amaçlı hemde tedavi.Beklemek sorun değil seversen beklersin ama bence hiç başlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yüreğinin götürdüğü yere git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 kadrinin götürdüğü yere gitme iğrenç bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Bence olması gereken bir karar almışsınız. yanında olduğunu belli edersin, sadece sevdiğin biri olarak değil, bir insan olarak. en önemlisi de o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Devam ediyoruz şu anda.Hiçbirşey yaşamayıp içimizde hep acabalar kalacağına birşeyleri görüp başarabilecekmiyiz acabayı seçtik.Hayırlısı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 insallah cok mutlu olursun usta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Yaklaşık 2 ay önce buraya açtığım bu başlıktaki adı geçen şahıslar olarak çok büyük birşeye başladık.Sevdiğim insan apar topar bugün Avustralyaya doğru yol aldı ölüm-kalım savaşı için.İlişkimiz süresinde anladım ki sevdiğimin başına musallat olan bu illet hiçte basit,korkulmayacak birşey değilmiş.2 sene önce ameliyat olduğu bu tümör nüksetmiş ve kötu huyluymuş.Çok hızlı gelişti bu adi şey allah kahretsin. Bu kadar kısa sürede inanılmaz şeyler paylaştık sevdiğim insanla.Gelecek için büyük hayaller kurduk.Bu illetten kurtulup gelebilirse çok mutlu olucaz.Ameliyatın bile çok riskli olduğu bu operasyonu bizim için kabul etti sevdiceğim.Normal bir insan olsa şans vermezdim ama o çok güçlü ve inatçı.Hikayemizin yarım kalmaması için yaşamaya mecbur. Buraya bu satırları yazarken tek takıldığım,zevk aldığım forum sitesi olan paticik ahalisinin gerçekten,içten dualarını beklemem.Belki Rabbim birimizin sesini duyar.Şebnemim için,dünyanın en tatlı,en iyi niyetli,en temiz kalpli kızı için dualarınıza ihtiyacımız var dostlar.Bugün itibariyle tekrar sesini ne zaman duyarım bilemiyorum.Elektronik eşya kullanması kesinlikle yasak çünkü ama ailesinden birilerinden haber aldıkça burda sizlerle de paylaşmaya çalışacağım.Bu zor zamanda,hayattan umudu kesmişken karşısına çıkıp ona yaşama isteği kazandırdım.Umarım bu mucize yarım kalmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Umarım iyileşir Ama sizin hikaye bitmiş gibi geliyor bana. Uzak mesefa ilişki büyük bir yalan çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Tenekeadam said: Umarım iyileşir Ama sizin hikaye bitmiş gibi geliyor bana. Uzak mesefa ilişki büyük bir yalan çünkü. Uzak mesafe fln yok.İyileşir iyileşmez geri dönecek bana.Ameliyat olmaya gitti.Zaten 1 ay içinde ameliyat olacak.Başarılı geçerse maksimum 2-3 ay tedavi sürecinden sonra Türkiyeye geri dönecek bir daha ayrılmamak üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Asriel umarım iyileşir abi dualarım sevdiceğinle.Sen de onun kadar inatçı ol ve güven.. Tekrar geçmiş olsun iyi haberlerle gelirsin topice inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 gecmis olsun, umarim iyi gecer operasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 çok geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 allah yardımcınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 umarım iyileşir ve tekrar kavuşursunuz birbirinize =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 iğleşir iğleşir dua edim dicemde benim iss farklı... yararı olmaz. iyi temennilerimi yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cemil Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 kızın yanın da olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 çok geçmiş olsun, umarım iyileşip yanına döner hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Allah yardımcınız olsun. Insallah herşey gonlunuzce olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2010 Sevdiceğimden mail aldım.Dubaidelermiş şu anda.Direk Avustralyaya bilet bulamadıklarından aktarma yapacaklardı.Dediğine göre Salı günü kliniğe yatacakmış ve haftaya ameliyat diye tahmin ediyorlar.Allahım sen bize yardım et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar