Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fikirlere ihtiyacım var...

Asriel

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bir kız var.Sanırım farklı şeyler hissediyorum o da bana karşı birşeyler hissediyor.Buraya kadar herşey güzel ama büyük sorunlar var.Kız temmuz ayında Avustralyaya gidecek ve 3-4 sene kadar orada kalacak.Hem eğitim amaçlı hemde tedavi.Beklemek sorun değil seversen beklersin ama bir diğer ve en büyük sorun kızın hasta olması.Beyninde ur var ve 2 sene önce ameliyat olmasına rağmen nüksetmiş.Şu anda game knife tedavisi görüyor ama kistte büyüme varmış ve cerrahi operasyon tehlikeliymiş felç durumu var.Ailesi de normal olarak başlamamış olan bu şeye kızları için karşı çıkıyor.Daha önce sadece 1 kişiyi sevmiş ve unutamamış.Şimdi aynı duyguyu bende hissediyor bende çok farklı değilim aslında.Dünyalar iyisi bir insan ama insanın sorgulayısı geliyor neden hep kötü şeyler iyi insanların başına geliyor diye.Sonunun çok kötü bitme ihtimali de var bilindiği gibi hastalığından dolayı.Sizce ne yapmalıyım hiç başlamamış birşeye adım atmayarak ilerde acı çekme ihtimalini ortadan kaldırmalı mı yoksa hayır madem yaşamak istiyorsun yaşa gitsin.Önemli olan sonu nasıl biterse bitsin beraber geçireceğiniz güzel anlar ve hissedeceğiniz duygular mı?Şu an uzaklaşma kararı aldık ama hala çok karışığım...
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi durumumu düsünce seninkinin yaninda gercekten hicbirsey. Cok zor bir durum ve üzüldüm dogrusu. Ilk önce ara vermeniz iyi olmus böylece adam akilli bir düsünürsün. Kizin uzaklara gitmesi zaten bir handicap, ha kiza ben güveniyorum beklerim diyorsan. O zaten sorun degil. Ama kizin hasta olmasi ve vefat etme ihtmalini göz önünde bulundurman lazim. Bu aciya dayanabilecekmisin?. Birde felc olma ihtmali var demissin. Peki ömrünün sonuna kadar ona bakmaya hazirmisin. Bence kimseden etkilenmemeye bak herseyi tekrar gözden gecir ve karar ver ama olayi uzatma bu sana zarar verecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde game knife tedavisini araştırdım ve yüzde 98 başarı sağlayan bir yöntem.Tıp bu konuda çok ilerlemiş bir durumda ama ya o yüzde 2 lik kısma girerse.Kıza inanılmaz güveniyorum çünkü çok tatlı güzel bir kız ama bir o kadar tecrübesiz ilişkilerde.Çok iyi niyetli ve insanlara çabuk güveniyor.Ailesi de el üstünde tutuyor bunu tabi içinde bulunduğu durumu da düşünürsek.Ben durumumuzu yanlış zaman-yanlış yer olarak tanımlıyorum.Eğer çok daha iyi şartlarda karşılaşmış olsaydık çok büyük bir aşk yaşıcağımıza emindim.Bilmiyorum kız ailesine söz vermiş bu ilişkiye başlamayacağına ama duygular,mantığın önüne geçiyor işte.Hep zor insanlarlara karşı birşey hissettim ama bu hepsinden daha zor ve insan olarakta en iyisi.Kafayı yicem sanırım...
Sosyal ağlarda paylaş

gayipten_gelen_ses said:

yeter ya gına geldi kızlarınızdan

@imzan bende böyle liseli ergen cagrisimi yapti.

Ha birde söyle birsey var. Istersen bu bölmüme girmeme hakkin var. Diyelim ki girdin bu konuyu okumama hakkin var. Diyelim ki okudun bu konuya yazmama hakkinda var. Ben olsam haklarimi kullanirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

zor durum. sana da yazık ona da yazık. hariçten konuşması kolay, yaşaması zor durumlardan. hasta olmasını bırak bir de mesafe var. almanya, ingiltere mesele değil maddi duruma göre. ayda bir bile gidebilirsin ama orası uzak yav. senede bir kez görebilseniz şanslısınız.

senin karaketerinde önemli. kız arkadaşlarına çektiren adamlardansan cicim zamanından sonra bulaşma kıza. bırak rahat etsin kız. mesafe, özlem koyar ayrılmak istesen ayrılamazsın, bunu da hisseder daha çok üzülür. ben olsam başlamam standart bir ilişkide. ama herkes, her durum farklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel sana gelecek olursak,

Kizi seviyorsan yaninda ol, illa sevgili olmaniza gerek yok, arayip sor dus ustune falan elbet, ama bilmen gereken iki sey var.

1) Boyle bir yuk cok agirdir. 2% lik ihtimal cok dusuk ve acikcasi tip'a guveneceksin elbette, simdiden ya kotu olursa dememek lazim, ama senin icin bu buyuk bir yuk. Abi benim acim onun yaninda ne ki dersen de senin hayatinin olup biraz da bencil olman gerektigini dusunuyorum. Bu yukun altinda sen de ezilebilirsin.

2) Kiz tamamen iyilestikten sonra (ki bu olacaktir) 3-4 yil dunyanin obur ucunda yasayacak. Bu acikcasi ilk kisimdan daha da zor (o ameliyata kadar bi surec, arkasindan iyilesme sureci var elbet ama atlatilir). Gozden irak, gonulden irak lafi 100% dogrudur, ben henuz annem ve babam disinda basariyla ulasmis bir uzun mesafe iliskisi gormedim, buna ben de dahilim... deli gibi asik oldugum kiz 1 yilligine isvicreye gitti, ki isvicre surasi ve 1 yil hic bisi degil, ama yurumedi, yurumesi de cok cok cok zor, hele 3-4 yil kitalararasi olmasi daha da kotu.

Kiza destek ol inceden ama kendini bu durumdan uzaklastir, arkadas olarak kalmaya bak... arkadas olarak ta istedigi ilgiyi gosterirsin, hem de daha kalici olur. 3-4 yil kitalararasi cok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

gayipten_gelen_ses said:

azmo dayıda bastırdı hadi bakalım

ciddi bir thread'e girip dalga gecilecek hic bir sey olmadigini gorup yine de 'sazan avlamak'nasil akillica bir is ben onu anlamadim. Kimin iterasyonu oldugunu bilmiyorum, buyuk ihtimalle kankacisin ama yine de olmamis diyorum. Dalga gecilecek, tassaga alinacak bazi komik threadler var ama bu onlardan birisi degil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

gayipten_gelen_ses said:

azmo dayıda bastırdı hadi bakalım

ciddi bir thread'e girip dalga gecilecek hic bir sey olmadigini gorup yine de 'sazan avlamak'nasil akillica bir is ben onu anlamadim. Kimin iterasyonu oldugunu bilmiyorum, buyuk ihtimalle kankacisin ama yine de olmamis diyorum. Dalga gecilecek, tassaga alinacak bazi komik threadler var ama bu onlardan birisi degil bence.
imzayla ilgili bir durumdu o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...