Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fitness Salonu İzmir

dastingo

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar. Salonumu değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar araştırma yapıyorum. Aradığım spor salonu Karşıyaka'da olmalı, hatta Bostanlı'da olmalı. Şuanda Bostanlı İş Bankası yanındaki The Best fitness salonuna gidiyorum. Değiştirme nedenim memnunsuzluk değil.
Sosyal ağlarda paylaş

The Best'in karşıyaka çarşıya yakın olanına gittiydim ben kaç vakit önce bir süre. Sanırım fiyatından dolayı değiştirmek istiyorsun? az biraz daha pahalıydı the best çünkü.

Karşıyaka'da çocuk yuvasının karşısında var bir salon golden gym galiba adı. Orası güzel. Ama Bostanlı'da oturuyorsan zor iş gidip gelmesi...
Sosyal ağlarda paylaş

Saol tavsiyen için, orayı biliyorum. Evet biraz uzak kaçıyor bana o nedenle pek tercih edeceğimi sanmıyorum. Nedeni para değil asında aşşa yukarı fiyatları aynı hepsinin The Best Bostanlı'nın fiyatı da aylık 75TL ye geliyor. Benim amacım farklı bir antrenör farklı bir program denemek aslında ama kumar oynamak gibi geliyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya herkese farklı fiyat çıkartıyolar.. Oranın sabit bir tarifesi yok tam bir ticarethane, ne kadar ilgilenecekler ve ne derece iyi antrenörleri var güvenemiyorum. Görüşmeye gitmiştim 5 ay önce, gözümü boyadılar fiyat çıkardılar budur yaptıkları. Sonra o devasa mekan rüyama girmişti kabus olarak kaçıyodum ediyodum, kötü anılarım var.

Belki aile olarak üye olma düşüncemiz var oraya o nedenle henüz bekletiyorum sports fikrini, yine de teşekürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Antrenörlerini bilemem de, pazarlıkla inanılmaz fiyat düşürebilirsin, belirli bir tarifeleri yok çünkü.Aile/öğrenci tarzı üyeliklerle de kıyı köşe salonlardan çok pahalıya gelmiyor.
Antrenörleri gidip salon açan adamlar kadar iyi değil tabiki ama imkanları o kadar güzel ki insanın gidesi geliyor.Sırf body building yapacaksan gerek yok ama ne bileyim arada squash oynarım tenis oynarım yüzerim saunaya girerim vs. diyorsan git ölümüne pazarlık yap derim.
Sosyal ağlarda paylaş

dastingo said:

Saol tavsiyen için, orayı biliyorum. Evet biraz uzak kaçıyor bana o nedenle pek tercih edeceğimi sanmıyorum. Nedeni para değil asında aşşa yukarı fiyatları aynı hepsinin The Best Bostanlı'nın fiyatı da aylık 75TL ye geliyor. Benim amacım farklı bir antrenör farklı bir program denemek aslında ama kumar oynamak gibi geliyor :D

gold gym'miş dediğim yer bugün geçerken bakmıştım.

valla 6 aylık 250 tl'ye anlaşmıştım heheh. Ama böyle özel olarak seninle ilgilenecek 'farklı' bir antrenör konusunda pek bişey diyemem. Neticede program yazıp veriyorlar eline ondan sonrası adamla iletişime geçmene bakıyor daha çok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...