Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yengeç

vaperon

Öne çıkan mesajlar

allah'ın bütün adlarını saydırıp 15 kişiye gönder muhabbeti yapmışlar yine yorumlarda. baya güzel oluyo böyle şeyler, dini yayıcaz zannediyolarken iyice yavşatıyolar bütün olayı bari din üzerinden yavşatsınlar en azından boş bi hareket olmaz

edit: ters tepki etmiş aslında herşey. "allahın adı yazıyo atmak zorundayım k.bakmayın:(" yazan var abi oooffff. nası bi dünyada yaşıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

lolxd

Bunu bana gönderen matematik profesörü, ''ciddiyim oldu'' diyorsa, vallahi ben de gondermekte hiç bir sakınca görmüyorum.

Ya Kum
Ya Mecid
Ya Vacid... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör
Ya Vahid
Ya Ehad
Ya Samet
Ya Kadir
Ya Melik
Ya Rahman
Ya Rahim
Allah hiç bir zaman yanıltmaz
bu mesajı 9 kişiye gönder yarın güzel haber alırsın
eğer göndermezsen şanssızlık 9 sene peşini bırakmaz
erteleme bunlar Allahın isimleridir.
(Allah adı geçti göndermek zorundayım)

BUNU KOPLAYALAYIP HERKESE GÖNDER.

EĞER 15 KİŞİDEN FAZLA GÖNDERİRSEN F6YA BAS ÇüNKü O ZAMAN SEVDİĞİN

KİŞİNİN ADINI BüYüK HARFLERLE GÖRMüŞ OLACAKSIN

çok işsiz var
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar bariz iyi. hepsi birbirinin aynı ama.

bloodjackal said:

lolxd

Bunu bana gönderen matematik profesörü, ''ciddiyim oldu'' diyorsa, vallahi ben de gondermekte hiç bir sakınca görmüyorum.

Ya Kum
Ya Mecid
Ya Vacid... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör
Ya Vahid
Ya Ehad
Ya Samet
Ya Kadir
Ya Melik
Ya Rahman
Ya Rahim
Allah hiç bir zaman yanıltmaz
bu mesajı 9 kişiye gönder yarın güzel haber alırsın
eğer göndermezsen şanssızlık 9 sene peşini bırakmaz
erteleme bunlar Allahın isimleridir.
(Allah adı geçti göndermek zorundayım)

BUNU KOPLAYALAYIP HERKESE GÖNDER.

EĞER 15 KİŞİDEN FAZLA GÖNDERİRSEN F6YA BAS ÇüNKü O ZAMAN SEVDİĞİN

KİŞİNİN ADINI BüYüK HARFLERLE GÖRMüŞ OLACAKSIN

çok işsiz var

o kadar çok merak ediyorum ki, mesajın orijinaline "(Allah adı geçti göndermek zorundayım)" ibaresini ekleyen adamı, anlatamam. acaba kaç c/p'dir öyle dolaşıyor ahuehauha

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...