vaperon Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 :D http://www.facebook.com/video/video.php?v=104453129581219&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 oha cidden cok iiler lan. su adamin 1/10 elastiki bende yok lan, bi maca gittim 99 ayri yerimden bicaklanmis gibiyim, laktik asit manyagi oldum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Litsa Demirtzi: FANDASTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 allah'ın bütün adlarını saydırıp 15 kişiye gönder muhabbeti yapmışlar yine yorumlarda. baya güzel oluyo böyle şeyler, dini yayıcaz zannediyolarken iyice yavşatıyolar bütün olayı bari din üzerinden yavşatsınlar en azından boş bi hareket olmaz edit: ters tepki etmiş aslında herşey. "allahın adı yazıyo atmak zorundayım k.bakmayın:(" yazan var abi oooffff. nası bi dünyada yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 allahin son adi bilinmiyordu, bilen otomatik cennet bileti falan filan aliyordu diye biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 EĞER 15 KİŞİDEN FAZLA GÖNDERİRSEN F6YA BAS ÇüNKü O ZAMAN SEVDİĞİN KİŞİNİN ADINI BüYüK HARFLERLE GÖRMüŞ OLACAKSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 lolxd Bunu bana gönderen matematik profesörü, ''ciddiyim oldu'' diyorsa, vallahi ben de gondermekte hiç bir sakınca görmüyorum. Ya Kum Ya Mecid Ya Vacid... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör Ya Vahid Ya Ehad Ya Samet Ya Kadir Ya Melik Ya Rahman Ya Rahim Allah hiç bir zaman yanıltmaz bu mesajı 9 kişiye gönder yarın güzel haber alırsın eğer göndermezsen şanssızlık 9 sene peşini bırakmaz erteleme bunlar Allahın isimleridir. (Allah adı geçti göndermek zorundayım) BUNU KOPLAYALAYIP HERKESE GÖNDER. EĞER 15 KİŞİDEN FAZLA GÖNDERİRSEN F6YA BAS ÇüNKü O ZAMAN SEVDİĞİN KİŞİNİN ADINI BüYüK HARFLERLE GÖRMüŞ OLACAKSIN çok işsiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 adamlar bariz iyi. hepsi birbirinin aynı ama. bloodjackal said: lolxd Bunu bana gönderen matematik profesörü, ''ciddiyim oldu'' diyorsa, vallahi ben de gondermekte hiç bir sakınca görmüyorum. Ya Kum Ya Mecid Ya Vacid... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör Ya Vahid Ya Ehad Ya Samet Ya Kadir Ya Melik Ya Rahman Ya Rahim Allah hiç bir zaman yanıltmaz bu mesajı 9 kişiye gönder yarın güzel haber alırsın eğer göndermezsen şanssızlık 9 sene peşini bırakmaz erteleme bunlar Allahın isimleridir. (Allah adı geçti göndermek zorundayım) BUNU KOPLAYALAYIP HERKESE GÖNDER. EĞER 15 KİŞİDEN FAZLA GÖNDERİRSEN F6YA BAS ÇüNKü O ZAMAN SEVDİĞİN KİŞİNİN ADINI BüYüK HARFLERLE GÖRMüŞ OLACAKSIN çok işsiz var o kadar çok merak ediyorum ki, mesajın orijinaline "(Allah adı geçti göndermek zorundayım)" ibaresini ekleyen adamı, anlatamam. acaba kaç c/p'dir öyle dolaşıyor ahuehauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar