huun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ahahah kendi kuyruguyla kavga ederken olen tilkiler varmis onlara benziyorsun . benim ki yanlis sen ayni soyleyince senin ki yanlis degil mi ? o cumleyi neden kurdugumu da hala anlamadin mi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hayır anlıyamadım neden kurdun? ayrıca senin kurunca haksız benim kurunca haklı olduğum cümle hangisi çok merak ettim.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 geçen bişi düşündüm tarihe baktığımızda süper güç önce orta asya da çıkıyo( hunlar , çinler ) sonra avrupa ya kayıyor (roma imp. , ingiltere , fransa , almanya vs. ) sonra ABD ye geçiyo ve şimdi de tekrar orta asya ya geçecek gibi duruyo ( Çin, Rusya) Ne düşünüyorsunuz?[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bos kap dolu kap teorisi . gozlem dogru ama nasil bir sonuc cikartilabilir o muglak . bence de guc bir sekil el degistirecek kime gecer bilmiyorum ama .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 çok kolay dur diyebilirler.aralarına hindistanla türkiyeyi de kat,o zaman abdyi bu 4 devlet siler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar