hedegog Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 başka konular altında konuşulmuştur ama kendi başlığını hakediyo bence aradım bulamadım açıldıysa affola... HP Slate yeni bi dedikoduya göre çıkış fiyatı €400 olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 cok guzel bir alet olacak ama malesef windows calistiracak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 iPad'den iyidir. Konsept biraz yayıldığı zaman elbet Linux tabanlı güzel bir iş yapan da çıkar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bu cihazin basarisi tamamen windows'un handwriting recognition teknolojisine dayaniyor, ben de ondan pek umitli degilim. yine ayni sekilde, cikacak linux tabletler de stylus ile calisacak sekilde cikarsa onlar da benzer teknolojilere baglilar. o yuzden su anda cikip ondan iyi bundan kotu demenin pek bir anlami yok. bekleyip hep beraber gorucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 benim yazdigimi mevcut hicbi alet algilayamaz, o yuzden gerek yok. direk el yazisi olarak kalicaksa olabilir, ama oyle de yazmak rahat olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 mum resistive mi capacitive mi bu alet el yazisi falan deyince capacitive yalan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 capacitive diye geciyor, resmi bir aciklama gelmedi ama, multitouch filan desteklilyorsa capacitive olma ihtimali cok yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar