Suark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Geçen gun arkadaşlarla muhabbet ediyorduk olay frpden acıldı e bızde oynayalım dedık.sadece 1 kısı onceden tecrubelı ben ve bır arkdas saolsun bg2 ve kıtaplar sayesınde bıraz bılgılıyız dıgerlerının hıc alakası yok ama hepımız oynamak ıstıyoruz..Didimde bir dm buluurmu acep?[signature][hline]Buyuyunce ne olcan? Yalama olcam.
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Tam olarak neredesin didimde onu ben bi öğrenirsem 3 kişi ile geliriz haftada 1-2 kereye mahsus olarak. Biz kuşadasındayızda 1 saat yol çekilir onun için.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Didim akbuk arası bir site siz akbuk sapagına kadar gelın bız sızı alırız..ama bu hafta olmaz tercıhler falan var haftaya bulusursak cok guzel olur..Caprice otelı bılıyomusun?
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Zaten bende şuan tekirdağdayım. birde haftasonları olur ancak bizim çocuklar çalışıyorlar. önümüzdeki hafta yada daha sonraki hafta bir şekilde buluşuruz.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Öne çıkan mesajlar