Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Didimde frp(dm lasım)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen gun arkadaşlarla muhabbet ediyorduk olay frpden acıldı e bızde oynayalım dedık.sadece 1 kısı onceden tecrubelı ben ve bır arkdas saolsun bg2 ve kıtaplar sayesınde bıraz bılgılıyız dıgerlerının hıc alakası yok ama hepımız oynamak ıstıyoruz..Didimde bir dm buluurmu acep?[signature][hline]Buyuyunce ne olcan?
Yalama olcam.
Mesaj tarihi:
Tam olarak neredesin didimde onu ben bi öğrenirsem 3 kişi ile geliriz haftada 1-2 kereye mahsus olarak. Biz kuşadasındayızda 1 saat yol çekilir onun için.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Mesaj tarihi:
Didim akbuk arası bir site siz akbuk sapagına kadar gelın bız sızı alırız..ama bu hafta olmaz tercıhler falan var haftaya bulusursak cok guzel olur..Caprice otelı bılıyomusun?
Mesaj tarihi:
Zaten bende şuan tekirdağdayım. birde haftasonları olur ancak bizim çocuklar çalışıyorlar. önümüzdeki hafta yada daha sonraki hafta bir şekilde buluşuruz.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
  • Yeni Oluştur...