Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO AoS Nerden bulurum sorusuna cevap...

Dagger

Öne çıkan mesajlar

www.lloydsgames.com

AoS : 29$
Kargo : 22$
-------------
Toplam : 51$

Siparişi takip edebiliyorsunuz. Ayrıca 3-5 günde elinizde oluyor. İstanbul'a 2-3 günde geliyor. İzmir 'e (bana) ulaşması 2 gün sürdü. Son derece güvenilir...[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür.
- Ludvig Bauhaus
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar sorunun cozumu bende. Simdilik bir yerlerden kopya bulun yukleyin. Sizin yerinize gidip alayim oyunlari. Kutulari acip Cd-Keyleri size emailliyeyim. Bes taneyi gecmemek uzere de gelirken kutulari sahiplerine getireyim. Ilgilenen varsa yardimci olmaktan mutluluk duyarim. KDV dahil oyunun toplam fiyati $33. Turkiye ye gelince o gunku kur uzerinden anlasiriz. Zaten benimde TL ye ihtiyacim olacak. :)

Kalin saglicakla,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orc_lord, 22 April 2003 04:37 tarihinde demiş ki:
birşey daha sorucam peki kopya aos falan bulduk destekleyen shard nasıl kuruluyor?
sphere falanmı yoksa yeni bir emulatormu?[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
run uo ile oluyor
öbür emularla oluyor mu ? onu bende bilmiyorum[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 20 April 2003 12:14 tarihinde demiş ki:
www.lloydsgames.com

AoS : 29$
Kargo : 22$
-------------
Toplam : 51$

Siparişi takip edebiliyorsunuz. Ayrıca 3-5 günde elinizde oluyor. İstanbul'a 2-3 günde geliyor. İzmir 'e (bana) ulaşması 2 gün sürdü. Son derece güvenilir...[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür.
- Ludvig Bauhaus

Ülkenize shipment yoktur diyor?[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
Sosyal ağlarda paylaş

Aos destekleyen ve sonsuza dek acık olacak olan bir server war ismi AVALON avaturkun kuracağı Seviyeli insanların olacağı yer nebuladaki gibi item hastası olupta ölünce küfür etme No eğer böyle biriyseniz zaten direk size kötü gözle bakarlar.7 mayısta acılıyor
ve ben hiç para ödemeden (arkadaşlar saolsun) istanbuldan bi, arkadaştan posta yolu ile alacam :) hiç para ödemeden ehehe (belki postacıya bahşiş veririm 100 bin falan ehauhe)[hline]God's mercy and grace
Trabzon was back
Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni
Koparinggg
Sosyal ağlarda paylaş

ben agresif değilim adam soruyo bana oynicakmısın burda ne malum insanların girip beni burda (sizin düşünceniz) kötü oldugumu yayıp insanların bana kötü bakmasını istemem bilmem anladınızmı?[hline]God's mercy and grace
Trabzon was back
Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni
Koparinggg
Sosyal ağlarda paylaş

Azmo nebulada gm idi yanlış hatırlamıosam
ezekiel mi neydi[hline]
Uçan Sam demiş ki:
*eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da
*hentai bile oynardı eskiden :)
*süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı
Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Sosyal ağlarda paylaş