devilsworld Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Nebuladaki Tamestaff Sorununu nasil hallede bilirm acaba sorunu bilmeyenler icin anlatiyim staff a tikliyosun hayvana tikliyosun sonra istersen kal ort por ol genede tamliyo yani bunu karelerle sinirlamak istiyorum 4 kareyi gecince fizzlencek Simdididen Herkeze Tesekkurler...[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 zaten fixli olmasi lazim o script.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeqai Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 War Peace yapmayı denedinmi bene nebuladanım tamerim gelmedi başım böyle birşey :)) Akıl vermek gibi olmasın War Peace yap[signature][hline] ! For Lord Blackthorn ! Burn To Create Chaos ! I am Thuor Lösséhélin Elessar & Vendela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Nebula taming staff'da çok bug var yaratık size vursada fail verme gibi bir olay yok siz hatta action yaparken bile tameleyebilirsiniz. edit:yazım hatası[signature][hline] Fredy | Xharloan [Bu mesaj Xharloan tarafından 29 Temmuz 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Bu nun fixini Galentos muydu adı hatırlamıyorum Nebula Forumlarına yazmıştı bi bak istersen oraya[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hadi bi krallık yapıp yazam :) taming staffın @timer kısmı şu şekilde baslıcak... On=@Timer cont.tag.animalaway=0 cont.tag.hayvanx= cont.tag.hayvany= cont.distcheck if (0) more2 0 //cont.say taz ownz! return 1 endif if ( < 6) dorand 7 ... ... şu function'ı da ekle scriptin en üstüne veya altına :p [function distcheck] if ( > ) if ( - 3> > ) sysmessage You are too far away from the creature. tag.animalaway=1 return 1 endif else if ( + 3> < ) sysmessage You are too far away from the creature. tag.animalaway=1 return 1 endif endif if ( > ) if ( - 3> > ) sysmessage You are too far away from the creature. tag.animalaway=1 return 1 endif else if ( + 3> < ) sysmessage You are too far away from the creature. tag.animalaway=1 return 1 endif endif hay smiley'ni..[signature][hline]The Lost Age | tazmanyak [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 29 Temmuz 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilsworld Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 saol Supersin :D[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 uzun zamandır görülmeyen yardımla$ma ba$lıyormu ne?[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devusion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 gene sapıtıcak konu ..[signature][hline]Tharelth of Vencagenjz Anjciun Et`h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Cevaplanmıs ama bendede bir öneri tstaff.scp ti ac if (rand(100) < 75) // bu satırı bul ve if (rand(100) < 75) || ( < 10) boyle yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 yine sorun cikardi nasil olcak tam olarak bu ya.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 || ( > 10) değilde && ( > 4) olcak sanırm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: wolcano, 30 Temmuz 2004 21:37 tarihinde demiş ki: yine sorun cikardi nasil olcak tam olarak bu ya. yuh be. bi daha kimseye yardım falan etmicem![signature][hline]The Lost Age | tazmanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Nebula 'da oyuncular sordular , en iyi staff hangi staff diye? Anket sonucunda taming staff olduğu ortaya çıktı...[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Yapma!! :) Taming Staff mış... En iyi Staff quarter'dır..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 if (-)> >4) || (-)> >4) || (-)> >4) || (-)> >4) timer -1 cont.sysmessage Hayvan anasinin nikahinda return 1 elseif (-)> >8) || (-)> >8) timer -1 cont.sysmessage Hayvan anasinin nikahinda return 1 işini görebilir sanırım.[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 30 Temmuz 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 timer ına eklicen yannız[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 NO Smile. said: if (-)> >4) || (-)> >4) || (-)> >4) || (-)> >4) timer -1 cont.sysmessage Hayvan anasinin nikahinda return 1 elseif (-)> >8) || (-)> >8) timer -1 cont.sysmessage Hayvan anasinin nikahinda return 1[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Manloth, 30 Temmuz 2004 23:18 tarihinde demiş ki: En iyi Staff quarter'dır.. en fazla damage'ı o veriyo :P[signature][hline]The Lost Age | tazmanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 TaZmAnYaK kizdirdiysam özür dilerim ya dostum senin verdigin scriptide yaptim ama işte yine anasinin nikahindan mare taimliyon nasil işbu yaf :)[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 unut gitsin[signature][hline]The Lost Age | tazmanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Balici Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 o ne bea bir sürü endif yok siktif felan ne demek baba bi iza et buraa orenmeye geldi oturmaya gelmedikki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Fake ALARMA![signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 öhüm öğrenmek istiyorsan buradakiler tek tek okursun sorun olursa sorarsın . oke ?[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar