devilsworld Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Nebuladaki Tamestaff Sorununu nasil hallede bilirm acaba sorunu bilmeyenler icin anlatiyim staff a tikliyosun hayvana tikliyosun sonra istersen kal ort por ol genede tamliyo yani bunu karelerle sinirlamak istiyorum 4 kareyi gecince fizzlencek Simdididen Herkeze Tesekkurler...[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... ***********************************
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 zaten fixli olmasi lazim o script.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Zeqai Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 War Peace yapmayı denedinmi bene nebuladanım tamerim gelmedi başım böyle birşey :)) Akıl vermek gibi olmasın War Peace yap[signature][hline] ! For Lord Blackthorn ! Burn To Create Chaos ! I am Thuor Lösséhélin Elessar & Vendela
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Nebula taming staff'da çok bug var yaratık size vursada fail verme gibi bir olay yok siz hatta action yaparken bile tameleyebilirsiniz. edit:yazım hatası[signature][hline] Fredy | Xharloan [Bu mesaj Xharloan tarafından 29 Temmuz 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Bu nun fixini Galentos muydu adı hatırlamıyorum Nebula Forumlarına yazmıştı bi bak istersen oraya[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN
taz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hadi bi krallık yapıp yazam :) taming staffın @timer kısmı şu şekilde baslıcak... On=@Timer cont.tag.animalaway=0 cont.tag.hayvanx= cont.tag.hayvany= cont.distcheck if (0) more2 0 //cont.say taz ownz! return 1 endif if ( < 6) dorand 7 ... ... şu function'ı da ekle scriptin en üstüne veya altına :p [function distcheck] if ( > ) if ( - 3> > ) sysmessage You are too far away from the creature. tag.animalaway=1 return 1 endif else if ( + 3> < ) sysmessage You are too far away from the creature. tag.animalaway=1 return 1 endif endif if ( > ) if ( - 3> > ) sysmessage You are too far away from the creature. tag.animalaway=1 return 1 endif else if ( + 3> < ) sysmessage You are too far away from the creature. tag.animalaway=1 return 1 endif endif hay smiley'ni..[signature][hline]The Lost Age | tazmanyak [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 29 Temmuz 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
devilsworld Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 saol Supersin :D[signature][hline]*********************************** Bir Vikingli der ki; Mutsuz ve huzursuzdur herkese çatan kişi, Bilse ne iyi olurdu ki asıl sorun kendisi... ***********************************
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 uzun zamandır görülmeyen yardımla$ma ba$lıyormu ne?[signature][hline] Fredy | Xharloan
Devusion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 gene sapıtıcak konu ..[signature][hline]Tharelth of Vencagenjz Anjciun Et`h
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Cevaplanmıs ama bendede bir öneri tstaff.scp ti ac if (rand(100) < 75) // bu satırı bul ve if (rand(100) < 75) || ( < 10) boyle yap
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 yine sorun cikardi nasil olcak tam olarak bu ya.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
robert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 || ( > 10) değilde && ( > 4) olcak sanırm...
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: wolcano, 30 Temmuz 2004 21:37 tarihinde demiş ki: yine sorun cikardi nasil olcak tam olarak bu ya. yuh be. bi daha kimseye yardım falan etmicem![signature][hline]The Lost Age | tazmanyak
nbl_silencer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Nebula 'da oyuncular sordular , en iyi staff hangi staff diye? Anket sonucunda taming staff olduğu ortaya çıktı...[signature][hline]Silencer
Manloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Yapma!! :) Taming Staff mış... En iyi Staff quarter'dır..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 if (-)> >4) || (-)> >4) || (-)> >4) || (-)> >4) timer -1 cont.sysmessage Hayvan anasinin nikahinda return 1 elseif (-)> >8) || (-)> >8) timer -1 cont.sysmessage Hayvan anasinin nikahinda return 1 işini görebilir sanırım.[signature][hline]Xaelin...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 30 Temmuz 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 timer ına eklicen yannız[signature][hline]Xaelin...
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 NO Smile. said: if (-)> >4) || (-)> >4) || (-)> >4) || (-)> >4) timer -1 cont.sysmessage Hayvan anasinin nikahinda return 1 elseif (-)> >8) || (-)> >8) timer -1 cont.sysmessage Hayvan anasinin nikahinda return 1[signature][hline] Fredy | Xharloan
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Manloth, 30 Temmuz 2004 23:18 tarihinde demiş ki: En iyi Staff quarter'dır.. en fazla damage'ı o veriyo :P[signature][hline]The Lost Age | tazmanyak
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 TaZmAnYaK kizdirdiysam özür dilerim ya dostum senin verdigin scriptide yaptim ama işte yine anasinin nikahindan mare taimliyon nasil işbu yaf :)[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
taz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 unut gitsin[signature][hline]The Lost Age | tazmanyak
Balici Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 o ne bea bir sürü endif yok siktif felan ne demek baba bi iza et buraa orenmeye geldi oturmaya gelmedikki
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Fake ALARMA![signature][hline]how much longer?
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 öhüm öğrenmek istiyorsan buradakiler tek tek okursun sorun olursa sorarsın . oke ?[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar