Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Notepad vb benzeri programlar açılmıyor?

kingpin

Öne çıkan mesajlar

virüs adaware spyware bir kaç ayrı programla tarat. hasarlı dosya tarayan programlar var. varsa onaran program bul . bütün notepad ler açılmıyor mu?
windows bileşenlerde yok sanırım notepad ? tekrar kaldır yükle oluyor mu ugraş.
ayrıca bu dosya türünü şununla aç gibi bir durumda her zaman şu programı kullan gibi basit bir hedede yanlış yaptıysan birlite aç deyip tekrar düzgün programı göster.
bazı formatlar notepad'de açılıyor görünür ama açılmaz.
ancak bu durum tüm dosyaları ya da programı bozmaz.

ilginç![signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

geçende başıma geldi
windows/system32 ye gir
orada 2 tane notepad.exe olması lazım ( ya da 1 )
birisi not defteri ikonunda öbürü ise mavi çerçeveli pencere ikonunda ( 4 ya da 5 kb olması lazım )
o ufak pencere ikonunda olanı sil
onun yüzünden oluyo bu sorun[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Araçlar/Klasör seçenekleri bölümünden sorunu düzeltebilirsiniz Dosyaların açılımları orada tanımlanmıştır.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

Kingpincim valla aynısı benim de başıma geldi. adaware norton buluyordu siliyordum tekrar kendini oluşturuyordu falan. Neyse önemli dosyaları cd ye kopyalayıp format attım ki bence en temiz seçenek format kesin kurtulursun. Yalnız sen de benim gibi spy bulaştıktan sonra yaptığın bir cd yi formatttan sonra çalıştırmayı düşünme. Spylar exeye yamıyor kendini galiba onlar açılınca tekrar bulaşıyor. Bana göre yine en temizi formattır derim[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim gibi xp kullanıyorum bu işlemleri xp de nasıl yapıcam bi anlatırmısınız :) bu arada spysweeper diye bir program kullanıyorum işte her şekilde ad aware den iyi explorer in home olarak girdiğim adresi paso değişiyor da spysweeper böle böle bu adres e değişmek isteniyor engelleyecekmisiniz diye bir soru soruyor bende her seferinde evet diyorumda her internte girişimde olacak mı bu bunu kesin durdurmanın bir yolu varmıdır?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
Güven
Özveri
Tecrübe ister...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...