Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 harf (Gunlukleri Bolum 3)


denwa

Öne çıkan mesajlar

(kaldigi yerden devam ediyor)

'' Bu kim Zavin ?'' Yuzundeki peceyi yavasca siyirip kendinden yasca buyuk siyah pecelerle kapli yuzu ile karanlikta basinda dikilen kisiye bakip cevapladi sessizce ; '' Efendim birincisi benim ismim yoktur bu sacma hitaplarla bir kez daha beni anmaya devam ederseniz sizi yasamim pahasina yok ederim... Ikinci olarak ise bu kucuk cocugu sizi izlerken gordum ucuncu olarak ikinci dusuncemin gerekli oldugunu dusunuyorum '' birden sirt bolgesindeki asili gumus kabzali silahi atesledi ve karsisinda siyah pecelere burunmus kisiye ardi ardina kursunlar saplanmaya baslarken yerde yatan cocuk gozlerini aralamaya baslamisti ama olup bitene anlam veremediginden oturu korku dolu gozlerle iki golgeye kilitlenmis oylece izliyordu. Fisiltili bir sekilde konusmasini surdurdu elinde silahi tutan siluet; '' Zavinmis ?! Peh... Aptalsin.. Aptaldin daha dogrusu bir ekipte bas olmayla herkese emir vericeginimi saniyordun hah hah.. sonun boyle olur iste pislik herif.. '' Siluet cesete tukurdukten sonra cocugun sacindan hizlica kavradi ve kulagina fisildamaya basladi. '' Oratio Dominica PATER noster, qui es in caelis, sanctificetur nomen tuum. Adveniat regnum tuum. Fiat voluntas tua, sicut in caelo et in terra. Panem nostrum quotidianum da nobis hodie, et dimitte nobis debita nostra sicut et nos dimittimus debitoribus nostris. Et ne nos inducas in tentationem, sed libera nos a malo. Amen... '' Cocugun bogazina seri bir sekilde uc bicak darbesi vurup yere yigdiktan sonra hizlica toparlandi etrafta el fenerleri ile hizla kosusturan kisileri kisik gozlerle suzup korkuluklarla cevrili suya yavas ve emin adimlarla yavasca dalip bir sure beklemeye basladi. El fenerleri elinde muze bekcileri hizli adimlarla bulundugu yere dogru gelmeye baslarken oda sessizce onlarin aksi yonune dogru suyun altindan yuruyusunu surdurdu.

(Tam bu sirada Yerebatan sarnicinin arka tarafindaki parkta elindeki fenerle dosyaya bakan iki siluet yavas yavas kagitlari okuyorlardi)
Yazar= Emir Binbogaz
Olum nedeni= Uc bicak darbesi-sadece bogazina yapilan 3 darbe
Olum tarihi=1997
Olum Sekli= Cirilciplak soyulmus ve tecavuz edilmis ve bicaklanmis.
Dogal olmayan guc= Gelecek ve gecmis atlamalari.
Dosya= Katil Bulunamadi.
Dosya Ismi= Gumus Kabza


-Gumus Kabza-

Galatasaray universitesinden kovulali tam bir yil olmustu.O eski hukuk dersliginin kokusunu bile ozledigini hergun kendisine itiraf etmesinin yani sira sira arkadaslarini ve donem dostlarini bir turlu aklindan cikaramiyordu.Hele hele Siyaset Biliminde okuyan Sevda'yi hic unutamiyordu.Onunla yasadigi platonik birlikteliginin disinda hicbirsey onu bu kadar hayata yaklastirip sevdirmemisti...Amansiz bir kaybolusa suruklenen yasami disinda...Ailesinden kopali tam 1 yil olmustu.Artik ne eve gidiyor nede kendine uygun bir is secip calisiyordu.Jigololuk yaparak hayatini kazanmaya basliyali tam 8 ay oluyordu.Her birgun kendinin tekrari gibi gozlerinde devir daim ederken iki hafta once olanlari dusunmeye basladi.Yine herzamanki gibi musterisinin arabasina bindiginde karsisinda adam vardi.Hiddetli birsekilde sert ciktiginda adamin asil isteginin baska birsey oldugunu soylemesi onu rahatlamisti bu rahatlama onu bugun okulun karsisina dikecek kadar hos bir rahatlama idi..Okuldan cikan ogrenciler ve ogrencilerden bir ust mertebedeki arabali ogrencilerin dagilimlarini izledi.Okuldan neden kovuldugunu animsadiginda hatiri sayilir bir siritma gelmisti.Donem baskanlarindan bir hocanin karisi ile bir evde yakalanmisti.Hocasida elinden geleni ardina koymayip bunun intikamini cok iyi bir sekilde almisti.Adimlarini hizlandirdi.Arabalar sirali sirasiz hizla onunde bir akarsu gibi akarken bugun trafigin ne kadar seyrek oldugunu dusunmesi onu biraz daha sevindirmisti.Kapidaki korumalarin yanina dogru sundurmaya yaklasir vaziyette karsiya gecti.Korumalarin keskin bakislarini yuzunde hissetmesi onu biraz gersede biraz daha ilerideki sundurmanin altindaki tas bloga yaslandi.Mavi bir polo-wolkswagen marka araba burnunu kapidan gosterdiginde kendine ceki duzen verdi.Arabayi surene belindeki gumus kabza silahi cikarip otomatik hazirlanmis duzenekteki tum mermileri bir anda bosaltti.Camlarin parcalanmasi ve arabadaki bedene saplanan kursunlarin cikardigi kanlarin disari cikmasi hepsi bir anda olmustu.Gozlerini kisip arabanin icindekine baktiginda hersey icin cok gecti.Ona gosterilen hedef ve hemen yaninda en buyuk aski cansiz sekilde yatiyordu.Bagirarak ''Orospu cocuklari! Kandirdiniz beni!'' dediginin yani sira kacmaya calisir halde yol boyunca kosturmaya basladi.Arkasindaki karmasa ve kalabaligi atlatip bir ara sokaga dalarken elindeki gumus kabzali silahi bir yana firlatip kosturmasini surdurdu.Icinden bunun hesabini soracagim diyerek kostururken bacaginda bir sizlama hissetti.Sizlama tum bedenine yayiliyordu.Sizlamanin yerini halsizlik almaya basladiginda avuc icindeki ince bir kiymik kadar igneye bakti.Silahi kavrarken bunu nasil farkedemedigine kufrederken once kan kusmaya basladi.Daha sonra elleri yana dogru kaykilirken oylece ara sokaga yuvarlandi.


Dosyayi yavasca kapayip yaninda oturan Deniz'e donup fisiltili sekilde '' Eger bu kisi Ziplayansa neden bu sarnicta tikandi kaldi? '' Deniz yavasca siritti ve sesli bir tonda; '' O eskidende boyleydi basi belada olmadan rahat etmeyen bir yasama sahiptir.'' Bir anda arabanin tam onune simsiyah bir siluet hizlica yuvarlanip cami catlatip kosturmasina devam eder haldeyken Deniz hizlica siluetin pesine dusmustu bile. Siluet hizli bir sekilde ara sokaklarda kostururken, Deniz ise hem hizli bir sekilde takip ediyor hemde elindeki cep telefonuna yazilar yazmakla mesguldu. '' Kod 2121- Elhah'i yakalamamiz an meselesi destek gerekli.''

(Devam edecek)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...