aquatik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 türkiye'de nereye gelecek kız? istanbul'a mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 gecko said: tatu ne lan dövme (tattoo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Son durum ne karar verdin mi? takilacakmisin kizla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 şimdi 3 aylık vize alayım öyle getireyim istedim 3 aylık vizenin sonuçlanması en az 1.5 ay sürer dediler, 1 aylık vize ile getirmek istemiyorum uzun kalsın istiyorum şimdi burada vizeye başvuracaz ben mayıs 6 da dönecem o haziranda vize onaylanınca gelecek yazın beraberiz.. türkiyede önce istanbula gelecek biraz istanbulda takılırız sonra marmarise gideriz marmarisliyim ben bakarız sıkılırsak bodrum antalya yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salmelox Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 valla ben çekik gözlü kızlara hiç guvenmiyorum.Çin'de bir kızla tanışmıştım clubda dans etmeler, gezmeler filan şöyle aşık oldum filan diodu sonra bi gün bir gün aynı cluba bi gittim kız başkalarıyla takılıyordu:D Abim de hep der bunlara güvenmicen die kendisi yaşamış görmüş insandır güvenirim :D:D Ama tabi istisnalar kaideyi bozmaz seninkide istisna olabilir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Coder said: DueLisT said: tatu arada kaynadı olm kaile alsanıza adamı adam açığımı yakaladı bana laf sokacak seninle niye dalga geçiyim arkadaşım , ''tatu''nun tattoo manasında kullanıldığını bilmiyordum allaha şükür bir insan evladı açıklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Castiel said: kermit said: Coder said: Bu arada ben söylemeden müslüman olmak istiyorum dedi, dedim benim böyle bi isteğim yok ama istersen sana anlatırım müslümanlığı detaylıca müslüman olmak istersen senin seçimin dedim. bu ne lan PAHAHAHAHAH PAHAAAA cihad ve şeytan taşlamak falan gibi sosyal aktiviteler ilgisini çekmiştir belki niye puhahaha diyorsunuz. hangi din böyle bir action vaat ediyor gösterin bakayım ? CADI YAKMACA ? o da fena değil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 cadı yakmaca başka dinlerde de var erkek öptü diye kadın taşlama seçim sebebi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Muslim-bashing moduna girmişiz hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 DueLisT said: Coder said: DueLisT said: tatu arada kaynadı olm kaile alsanıza adamı adam açığımı yakaladı bana laf sokacak seninle niye dalga geçiyim arkadaşım , ''tatu''nun tattoo manasında kullanıldığını bilmiyordum allaha şükür bir insan evladı açıklamış. peki arkadaşım ben bişey soracam cidden içten gelerek soruyorum neden bold ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 of din kavgası var dediler koştum geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 allah'a takipçi toplamayın arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ki kendisinin 1.5 milyar takipçi zaten vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 raporlar 2,5 diyor bay farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tarzım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hepimiz ölcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tayland karışmış mı ya yine çatışmalar falan varmış adam devrileli kaç yıl oldu yeni mi akıllarına gelmiş itiraz etmek ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 budist olmak dinden çok bi yaşam tarzı ve budizmin dayandığı değerler (bana göre) müslümanlıktan daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ulan şöyle bi okudumda konu nerden nereye gelmiş haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar