Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık oluyorum.. olmamalıyım...

Coder

Öne çıkan mesajlar

şimdi 3 aylık vize alayım öyle getireyim istedim 3 aylık vizenin sonuçlanması en az 1.5 ay sürer dediler, 1 aylık vize ile getirmek istemiyorum uzun kalsın istiyorum şimdi burada vizeye başvuracaz ben mayıs 6 da dönecem o haziranda vize onaylanınca gelecek

yazın beraberiz..

türkiyede önce istanbula gelecek biraz istanbulda takılırız sonra marmarise gideriz marmarisliyim ben bakarız sıkılırsak bodrum antalya yapabiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben çekik gözlü kızlara hiç guvenmiyorum.Çin'de bir kızla tanışmıştım clubda dans etmeler, gezmeler filan şöyle aşık oldum filan diodu sonra bi gün bir gün aynı cluba bi gittim kız başkalarıyla takılıyordu:D Abim de hep der bunlara güvenmicen die kendisi yaşamış görmüş insandır güvenirim :D:D Ama tabi istisnalar kaideyi bozmaz seninkide istisna olabilir:D
Sosyal ağlarda paylaş

Castiel said:

kermit said:

Coder said:

Bu arada ben söylemeden müslüman olmak istiyorum dedi, dedim benim böyle bi isteğim yok ama istersen sana anlatırım müslümanlığı detaylıca müslüman olmak istersen senin seçimin dedim.

bu ne lan
PAHAHAHAHAH
PAHAAAA

cihad ve şeytan taşlamak falan gibi sosyal aktiviteler ilgisini çekmiştir belki niye puhahaha diyorsunuz. hangi din böyle bir action vaat ediyor gösterin bakayım ?

CADI YAKMACA ? o da fena değil lan
Sosyal ağlarda paylaş

DueLisT said:

Coder said:

DueLisT said:

tatu arada kaynadı

olm kaile alsanıza adamı adam açığımı yakaladı bana laf sokacak

seninle niye dalga geçiyim arkadaşım , ''tatu''nun tattoo manasında kullanıldığını bilmiyordum allaha şükür bir insan evladı açıklamış.

peki arkadaşım ben bişey soracam cidden içten gelerek soruyorum neden bold ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...