fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 aşık olduğunu anlıyosan neden oluyosun aga. aşk bir hastalıktır tedavisi de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 farangın japoncası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ya gaijin işte tokyo driftte vardı,japonca yabancı oluyor. Onun dışında pek birşey merak etmiyorum,zira bahardan bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 tellos said: ya ben anlamıyorum ya wallahi aşk ulan bu hani şarkı şiir film vs her bokun üzerinden dondugu kavram aşık olmak kendi elinde görüşne katılıyorumn ki öle , iste vbe ol. yani isterse kandırsın ne olcak semninaldatsa erkeklik egon sarsılcak ilişkn bitse yaşadım bitti olcak belki sem ayrılcan kandırıyosada bırak kandırsın onuda yaşa aşık oluysoun,ol sakım geriye gitmne sıkma kendini ipler benim elimde olmalı yok plan yapıyım falam of boş ya walla git sonuna kadar aşye özyılmazel (td) ayşe armamn (tu) hea evlilik falan onları bilemem tabi eblilik te aşk çok gerekli bişe değil tabiki klavbyemn vbozuk :( insan aşık olmakdan niye korkar biliyormusun aldatmasından filan.. tek sebebi kaybetme korkusudur şu anda bu kız çekse gitse üzülürüm ama dağılmam.. ama aşık olduğun kadın heleki bişeyleri aşk olarak yaşadığın kadın hayatımdan giderse o beni çok hırpalar.. en son sefer memleketi terk etmiştim bu sefer marsa filan giderim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Werewolf said: farangın japoncası ha eyv.. taycam varda japoncam daha naber nasılsında.. bu arada sen nereden biliyorsun farang vs.. ? bi deneyim var galiba uzak doğuda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 sene 2010 hala aşık olabilenler var.helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ne rezil iş. oluyorsun ayrı dert, olmuyorsun ayrı dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 yok, sadece genel kültürüm birazcık aşmış hepsi bu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 kendi iradenle aşık ol fütürsüzca yaşa bitincede çk bağlanmıştım çk alışmnıştım dersin 2 3 gun emo 2 3 gün içki sonra dışarda arkadaşlar tamm geçti bitti en fazlada şehir değiştir. yaa giderse diye yaşıycaklarını erteleme benim anlatmak istediğim gitse bile o yaşıycagın mutlu gunler gittikten sonra uzuntulu gunleri yaşamaya degmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 beyler tavsiyeler yorumlar için çok teşekkürler saat 7:30 oldu burada ufaktan yatayım.. kalkınca geri kalan yorumlara da cevap yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bi msj daha atda madalya al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 haaaha aymnemn ya 999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 çekiğe aşık olmakta zordur yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 okudum ilk postu. sen aşık olmuşsun zaten. türklerin içinden çıkmıyo mu o karakterde adam çıkıyo abi. boşver ol gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 sdeceokuyangenç said: bi msj daha atda madalya al sizi mi kıracam.. bu arada bu madalyanın 2. seferi benim nickde bu phorum'a geçerken 6000'e yakın mesajımı yedi.. kendisini affetmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Coder said: bana kendini inandırmak için adımı tatu yapacak kadar ileri giden kadınları tanıdım.. naaptın. bollywoodda yaşayan iskandinav erkeği misin anlamadım ki copry said: carpe diem (y) aranızdaki olayı engellersen çok büyük bişey kaçırırsın. tamamen anların tadını çıkararak yaşamaya bak geleceğe göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 KahnX said: Coder said: bana kendini inandırmak için adımı tatu yapacak kadar ileri giden kadınları tanıdım.. naaptın. bollywoodda yaşayan iskandinav erkeği misin anlamadım ki hayır taylanda yaşayan bi türk deluğanlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 aşık olmak, bağlanmak iyi güzeldir abi kasma kendini. sal gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hit it and quit it bro. kiza degil ilgisine asiksin, sana hasta olusuna hastasin. Bence coskuyu ver sonra ayril ordan. Evlenmeye hazir degilsin daha ayrica, bugun taylandliya gonul veren yarin seytana da verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 kız taylantlıysa eğer, kız olduğuna emin ol. Sonra sana küçük süpriz yapabilir, şaşırtabilir. Süpriz büyükte olabilir tabii bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ay o boceklere yicekmis gibi bakiodur =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ne kadar kaçarsan aşk seni o kadar içine çeker, hapseder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 sevdiğini öldürmektir aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Abi aşık olmaktanda korkucaksan, niye yaşıyorsun ki? Ne var ki şu dünyada güzel diyebildiğiniz? yörü get kızın koynuna mi laf yu de olmadı çıkart masaya vur ehuaheuah aylardan sonra ilk defa kayfaltı yabmaya dışarı çıkıyorum daılın şimdi :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Süprizzzzz!!111 senko said: kız taylantlıysa eğer, kız olduğuna emin ol. Sonra sana küçük süpriz yapabilir, şaşırtabilir. Süpriz büyükte olabilir tabii bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar