Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık oluyorum.. olmamalıyım...

Coder

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

sdeceokuyangenç said:

bence kesinlikle aşık olmak bi insanın elindedir

edik: hangi dünyada yaşıyorsunuz yahu merak ediyorum bazen :S

yok yok hiç alakası yok kontrol edemiyorsun bazı şeyleri.. ben bu kızla tanıştığımda 1 akşam takılırız sabah bi kahvaltı bye bye diyordum 6 ay oldu neredeyse.. şimdi bak nelerden bahsediyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

biraz konu evleniyorum gibi oldu ama aslında durum benim mükemmel bi şekilde kandırılıyor olabilme ihtimalim...

eski nişanlım şimdi bu forumu okuyorsa ne yağıp gürlüyordur bana.. "5 sene beraber yaşadık evlenelim dedim diye ayrıldık şimdi elin gevuruyla 6 ay beraber olup evlenmekden bahsediyor, alacağın olsun" diye..
Sosyal ağlarda paylaş

sdeceokuyangenç said:

ama hala kontrolün dahilinde düşünebiliyorsun bişeyleri..belli bir sınır koyarak bu halde devam edebilirsin ?

kontrol edebiliyorum ama bi yanımda diyor ki boşver indir yelkenleri olm işte hayatının kadını budur de al başının tacı et..
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx samimi bişey soracam, hiç ayakların yerden kesilircesine aşık oldun mu ? böyle birisiyle ilişkini kestin mi ?

yere düşünce kalma örneği vardı evet güzel düşünce yere düşünce kalmak lazım ama aşkta yere düştün mü öyle ufak sıyrıklarla kalkmıyorsun mutlaka bi yerin kırılıyor, topluyorsun bi şekilde topallayarakda olsa devam ediyorsun ama eskisi gibi olmuyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

wastyrx samimi bişey soracam, hiç ayakların yerden kesilircesine aşık oldun mu ? böyle birisiyle ilişkini kestin mi ?

yere düşünce kalma örneği vardı evet güzel düşünce yere düşünce kalmak lazım ama aşkta yere düştün mü öyle ufak sıyrıklarla kalkmıyorsun mutlaka bi yerin kırılıyor, topluyorsun bi şekilde topallayarakda olsa devam ediyorsun ama eskisi gibi olmuyor..

Yakın zamanda oldu hemde abi, daha önceden kız arkadaşlarım olmuş olsa da ilk defa aşık olmuştum bide :) Ben sana herşey mükemmel olucak hayatının kadını o demiyorum abi.. Ama ya beni kandırıyorsa diyede kaçman çok saçma.. Ben eski ben deilim çokta iyi götürmüyorum ama karşıma bi fırsat çıksada tepicek değilim ki seninde karşına bi fırsat çıkmış..
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben anlamıyorum ya wallahi

aşk ulan bu hani şarkı şiir film vs her bokun üzerinden dondugu kavram

aşık olmak kendi elinde görüşne katılıyorumn ki öle , iste vbe ol.
yani isterse kandırsın ne olcak
semninaldatsa erkeklik egon sarsılcak
ilişkn bitse yaşadım bitti olcak
belki sem ayrılcan
kandırıyosada bırak kandırsın onuda yaşa

aşık oluysoun,ol sakım geriye gitmne sıkma kendini
ipler benim elimde olmalı yok plan yapıyım falam of boş ya walla
git sonuna kadar

aşye özyılmazel (td)
ayşe armamn (tu)

hea evlilik falan onları bilemem tabi
eblilik te aşk çok gerekli bişe değil tabiki

klavbyemn vbozuk :(
Sosyal ağlarda paylaş

sdeceokuyangenç said:

ben tepicem mesela =) yani o kadar kaptırmadan olabilir belki ama o kadar kaptırmıcam kesinlikle

Hayat senin hayatın dedim ama aşık olunca kendini kaptırmamak nasıl oluyor abi? Ben mesela yatmadan önce son onu düşünüyordum, sabah kalkınca ilk onu.. Hala aklıma geliyor diyebildiğim en iyi şey ise 'boşver onun iyiliğini istemiyor muydun? Belki şimdi daha mutlu olucak' oluyor.. Öylede gerizekalıyım yani ^^
Sosyal ağlarda paylaş

tek merak ettiğin sorunun cevabı budur dimi 5 sayfa boyunca, evet.

Werewolf said:

oo hem farang hem gaijin olmuşsun aga bırak o kızın peşini

hocam biz farang olamiyoruz malesef onlar avrupalılara söylüyorlar bize "kek" (kelime espirisi yapmayın dillerinde böyle) diyorlar bu arada gaijin nedir onu bilmiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...