sesu Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Tay erkeklerinin kazanovalık peşinde koştuğunu biliyorum, kadınlarıyla ilgili bir fikrim yok. Ama çok kötü bir genelleme bu be. Güzel şey aşık olmak yaşamak istediğini yaşa bence, olmazsa olmaz. Tayland'lılar çok eğlencelidir hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 wastyrx said: sdeceokuyangenç said: bence kesinlikle aşık olmak bi insanın elindedir edik: hangi dünyada yaşıyorsunuz yahu merak ediyorum bazen :S yok yok hiç alakası yok kontrol edemiyorsun bazı şeyleri.. ben bu kızla tanıştığımda 1 akşam takılırız sabah bi kahvaltı bye bye diyordum 6 ay oldu neredeyse.. şimdi bak nelerden bahsediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Güzel bişiden bahsediyorsun ver coşkuyu işte hadi gogogo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ama hala kontrolün dahilinde düşünebiliyorsun bişeyleri..belli bir sınır koyarak bu halde devam edebilirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 biraz konu evleniyorum gibi oldu ama aslında durum benim mükemmel bi şekilde kandırılıyor olabilme ihtimalim... eski nişanlım şimdi bu forumu okuyorsa ne yağıp gürlüyordur bana.. "5 sene beraber yaşadık evlenelim dedim diye ayrıldık şimdi elin gevuruyla 6 ay beraber olup evlenmekden bahsediyor, alacağın olsun" diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sdeceokuyangenç said: ama hala kontrolün dahilinde düşünebiliyorsun bişeyleri..belli bir sınır koyarak bu halde devam edebilirsin ? kontrol edebiliyorum ama bi yanımda diyor ki boşver indir yelkenleri olm işte hayatının kadını budur de al başının tacı et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 güvenme hiç kimseye %100 güvenme o kadar açık net söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Sev abi nolucak? İşin ucunda çok mutlu olmakta var nie hep kötüsüne bakıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 hiç bir kimse başka birinin hayatının insanı değildir olamaz..maksimum 5 sene öyle kalabilir.. olay evlenme olayı değilse eğer..devam et derim ama bu kadar kaptırarak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 wastyrx samimi bişey soracam, hiç ayakların yerden kesilircesine aşık oldun mu ? böyle birisiyle ilişkini kestin mi ? yere düşünce kalma örneği vardı evet güzel düşünce yere düşünce kalmak lazım ama aşkta yere düştün mü öyle ufak sıyrıklarla kalkmıyorsun mutlaka bi yerin kırılıyor, topluyorsun bi şekilde topallayarakda olsa devam ediyorsun ama eskisi gibi olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 en hasarsızında bile eski sen olamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bahardandır bahardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 oluyorum.. oluyorum. hooooop oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Coder said: wastyrx samimi bişey soracam, hiç ayakların yerden kesilircesine aşık oldun mu ? böyle birisiyle ilişkini kestin mi ? yere düşünce kalma örneği vardı evet güzel düşünce yere düşünce kalmak lazım ama aşkta yere düştün mü öyle ufak sıyrıklarla kalkmıyorsun mutlaka bi yerin kırılıyor, topluyorsun bi şekilde topallayarakda olsa devam ediyorsun ama eskisi gibi olmuyor.. Yakın zamanda oldu hemde abi, daha önceden kız arkadaşlarım olmuş olsa da ilk defa aşık olmuştum bide :) Ben sana herşey mükemmel olucak hayatının kadını o demiyorum abi.. Ama ya beni kandırıyorsa diyede kaçman çok saçma.. Ben eski ben deilim çokta iyi götürmüyorum ama karşıma bi fırsat çıksada tepicek değilim ki seninde karşına bi fırsat çıkmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ben tepicem mesela =) yani o kadar kaptırmadan olabilir belki ama o kadar kaptırmıcam kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ya ben birşey soracam,tırnaklarını kız mı kesiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hayat senin hayatın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 oo hem farang hem gaijin olmuşsun aga bırak o kızın peşini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ya ben anlamıyorum ya wallahi aşk ulan bu hani şarkı şiir film vs her bokun üzerinden dondugu kavram aşık olmak kendi elinde görüşne katılıyorumn ki öle , iste vbe ol. yani isterse kandırsın ne olcak semninaldatsa erkeklik egon sarsılcak ilişkn bitse yaşadım bitti olcak belki sem ayrılcan kandırıyosada bırak kandırsın onuda yaşa aşık oluysoun,ol sakım geriye gitmne sıkma kendini ipler benim elimde olmalı yok plan yapıyım falam of boş ya walla git sonuna kadar aşye özyılmazel (td) ayşe armamn (tu) hea evlilik falan onları bilemem tabi eblilik te aşk çok gerekli bişe değil tabiki klavbyemn vbozuk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 sdeceokuyangenç said: ben tepicem mesela =) yani o kadar kaptırmadan olabilir belki ama o kadar kaptırmıcam kesinlikle Hayat senin hayatın dedim ama aşık olunca kendini kaptırmamak nasıl oluyor abi? Ben mesela yatmadan önce son onu düşünüyordum, sabah kalkınca ilk onu.. Hala aklıma geliyor diyebildiğim en iyi şey ise 'boşver onun iyiliğini istemiyor muydun? Belki şimdi daha mutlu olucak' oluyor.. Öylede gerizekalıyım yani ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ahuahuh yok bundan sonraki ilişkilerimde o kişiden öncekiler gibi aşık OLMADAN,kaptırmadan olcak onu diyorum =) edit: en azından belli bi yaşa kadar böle şartlıcam kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bende diyorum ki aşık oldum diyebiliyorsan kaptırmamak diye birşey olmuyor.. Kitliosa kitliodur karşı koymayacaksın.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 siz ne tartışıyorsunuz ben anlamadım. Ve hala coderin tırnaklarını kız mı kesiyor merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 tek merak ettiğin sorunun cevabı budur dimi 5 sayfa boyunca, evet. Werewolf said: oo hem farang hem gaijin olmuşsun aga bırak o kızın peşini hocam biz farang olamiyoruz malesef onlar avrupalılara söylüyorlar bize "kek" (kelime espirisi yapmayın dillerinde böyle) diyorlar bu arada gaijin nedir onu bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar