Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık oluyorum.. olmamalıyım...

Coder

Öne çıkan mesajlar

Evet abiler ablalar yıllar sonra tekrar aşık oluyorum.. artık olamam zannediyordum kendimi çok duygusuz görüyordum, hiç öyle değilmişim.. bal gibi aşık oluyorum..

ufacık elleri, kocaman kocaman gözleri, incecik beli, teni,
topuklu giyince bana yetişemediğinde minik adımlarla koşması, benimle deli gibi ilgilenmesi, boş zamanlarında türkçe kelimeler öğrenip bana yarım yamalar aşk mesajları atması vs.. herşeyine hasta olmaya başladım..

kendimi zor zaptediyorum kıblemi bu hatuna dönmemek deli gibi bağlanmamak için kendimi paralıyorum.. neden mi kendimi paralıyorum.. hatun kızımız yarı japon yarı taylı.. taylandda yetişmiş üniversteyi sadece japonyada okumuş

dolayısı ile tay kültürüne sahip, bu şahane mutlu kültür malesef ki acayip de bi yapıda.. ben taylı kızların hava alanında adamların ayaklarına kapanıp gitttmmeee ne olur diye ağladıklarını adamın check in kapısına girdiğinde gözyaşlarını silip hemen yeni gelen başka birisiyle gidişlerini izledim...
evli 3 çocuk sahibi kadının anneme gidiyorum diyip bi turistle 1 hafta tatil yapmasını izledim... bana kendini inandırmak için adımı tatu yapacak kadar ileri giden kadınları tanıdım..

uzun lafın kısası taylıya güvenilmeyeceğini öğrenecek kadar yaşadım.. ama şu ana kadar hiçbir açığını görmediğim hatuna karşı koyamıyorum. konuşmalarında bi sahtelik, biraz numara, en ufak bi poz yakalamaya çalışıyorum yok.. kesinlikle hiçbir şekilde numara yapmıyor. gel gelelim yaşadıklarım bana öyle bi bastırıyor ki güvenme, inanma sakın aşık olma.. olanlarıbiliyorsun üzüleceksin sakın inanma yapma etme..

çok kötü ortada kaldım..

her ne zaman evleneceksin diyene "evlenmek için evlenmeyecem, evlenmek için kız da aramıyorum, ne zaman kör kütük aşık olacam o zaman evlenecem" diyorum.. kör kütük aşık olmak üzereyim..

bi karar vermem lazım, ya bu kıza güvenecem tamamdır budur diyecem, yada taylıdan karı olmaz diyip kendimi stoplamaya devam edecem...

siz olsanız ne yapardınız? yada ben ne yapayım sizce ?

PS : cidden içten gelerek bişey paylaştım, gözünüzü seveyim pişman etmeyin..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla durumun fena. Aşk çok zor bişey be abi, genelde acı çekiyosun. Sen istesen, o istese yine bişey çıkıyo ve olmayabiliyo. Güvenilmez bunlara diye genelleme yapmak yanış ama kör kütük aşık olup da ihanete uğrarsan o zaman her şey daha da kötü olur. Söyleyebileceğim tek şey umarım kör kütük aşık olmazsın yada olursan da o hakkını verir bu aşkın. Umarım mutlu olursun..
Sosyal ağlarda paylaş

ben sabah kalkıp yüzüne baktım mı yüzümde salak bi gülümseme yapacak birisiyle yaşlanmak istiyorum.. o yüzden mantık evliliği pek benim yapacağım iş değil..

bi de mantık derken; kariyerli, anadan babadan zengin vs.. genelde kasıt, çok şükür öyle bişeye ihtiyacım yok. kendi yağımızda kavuruluyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Valla durumun fena. Aşk çok zor bişey be abi, genelde acı çekiyosun. Sen istesen, o istese yine bişey çıkıyo ve olmayabiliyo. Güvenilmez bunlara diye genelleme yapmak yanış ama kör kütük aşık olup da ihanete uğrarsan o zaman her şey daha da kötü olur. Söyleyebileceğim tek şey umarım kör kütük aşık olmazsın yada olursan da o hakkını verir bu aşkın. Umarım mutlu olursun..

ege naber?
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

ben sabah kalkıp yüzüne baktım mı yüzümde salak bi gülümseme yapacak birisiyle yaşlanmak istiyorum.. o yüzden mantık evliliği pek benim yapacağım iş değil..

bi de mantık derken; kariyerli, anadan babadan zengin vs.. genelde kasıt, çok şükür öyle bişeye ihtiyacım yok. kendi yağımızda kavuruluyoruz

Aynı ben ya. :( bizim mutlu olmamız için melek gibi kızlara aşık olmamız lazım abi yoksa ihanetlere uğramaya, kullanılmaya ve acı çekmeye mahkumuz

@tolga: Kötüyüm abi ama anlatamam neden olduğunu, sorma :D
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

mantık evliliğinden kastım iyi anlaştığın kendine uygun bulduğun "kültürlerin daha uyuştuğu" birisi
Sosyal ağlarda paylaş

abi sırf taylandlı diye bu kadar komplo teorisi niye oluşturdun ki, yani ne biliyim, senin dediğin tamamen relatif, tamamen kişisel birşey, yoksa o dediklerini bir türk kızı da yapar, almanı da yapar, amerikanı da yapar.

hatta sana rl örneği türkiyeden; tanıdık bir bayan kişisi "askerden gelir gelmez evlenicez WOAAAAAAAAAAA" diye dediği bir bay kişiden o askerdeyken tanıştığı başka bir bay kişi için 2-3 seneyi tek kalemde "üzgünüm yapamıyacağım"dan başka söz öbeği kullanmadan sildi bitti gitti gg. Erkek kişisiyle hala laf açıldığında "AQ BEN DE ONA TA ORDAN O SENİN YAPTIĞINI ŞEYAPTIYDIM" edaları içerisinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...