murad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Adam Shard Ariyorum Diyo siz yaş maş atalarimiz ....yaşta deel baştadir başını hatirlamiyorum.Neyse biz yeni bir shard aciyoruz istersen gelebilirsin köklü bi server açmak isatiyoruz bizim staff biraz lakayit bi duzgun tutamiyoruz banlariz falan diyerek yola geliyolar sole disiplinli bi adminlarim taş gibi :) [email protected] dan bana ulaş msnem hafta sonu 12 den 6 ya kadar açık msn den ulaşırsan daha rahat konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Secreto Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Sarı sayfalar +7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bir büyüğümüz ne demiş Akıl yaşta değil baştadır [signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Valla dediklerimin sonuna kadar arkasındayım. Bana laf atanlarda zerre umrumda değil zaten atanların çoğu 0-12 benetton kıvamında...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Gerçek Konu Hakkında; Önerim Benimki Dahil Diğer Sunucu Adminlerine Bir Cv yollamandır. Yeterli bilgi sahibi biri isen staff olabilirsin. Benim Sunucum için Cv'ni [email protected] ye yollaman yeterlidir. Kabul edilmesi durumunda cevap alabilirsin.[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 cokta guzel oynadiniz sanirsam,nebulada oynamismiydiniz ilk acildigi 1 sene icinde?[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 17 yaşındayım. 15 yaşından beri shard açmaya kasıyoduk tazla iyiki yeni açtık çünkü 2 sene önce ilk yola çıktığımızda açsaydık kendimize player char açar ve editlerdik. Ancak bunun ne gibi kötü sonuçlar doğuracağını bilecek kadar büyüdük ve şu an edit , haksız kazançdan arınmış bir shard açtık. Lost Age ile gurur duyuyorum kim ne derse / iddia ederse etsin. Yaş bu işlerde çok önemli bi kavram.[signature][hline]Whea of The Lost Age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 yeah! :tebrikz: kutu kutu pense elmamı yerse...[signature][hline]The Lost Age | tazmanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 anlamıom edit yapınca noluo? ben hiçkimseye edit fln yapmadım arkadaşlarım hepside cekti gitti sonra geri geldiler edit icin arkadaşlık yapanlar varsa hele şu lafı kullanıyorlarsa hiç muhattab olmayın "40 yıllık arkadaşına edit yapmıyorsun" "lan arkadaşınız dostunuz senın yaptığın i.neliğe bak" vs vs uzar gider kanatimce hiç bulaşmayın bunlara ama cok ileri muhabbetiniz varsa olmaz deyin savuşturun :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 zaten uo oynayanların yaş ortalaması 14 - 22 nadiren 27 30 fln cıkıyor :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 blackhand actıgın shardda cocugun bırının ustune kıskanc bebe yazmıssın sence bu cocukluk degıl mı?Cocuga ya uyarı ver yada banla forumdan yada bır sey yazma .[signature][hline]Helarus Catviezel I'm back now...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-Matriachi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 konu nasıl açılmış nerelerde :-P[signature][hline]Love is nothing without fucking ! O 55 bin sosisliden biri ! Sarı Kanarya Genç Fenerbahçeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 neraghal eğer iyi bir staff olmak istiyorsan. Benim fikrim bunu burda yapmamalisin. Bol bol bütün shard forumlarini sayfalarini kontrol etmelisin. Burdan bole pazardan staff secmek hem sana hemde serverin ownerlarina zarar verir.[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bılıyorum serverların hepsıne baktım ve adaylık basvurusunda bulundum ama tam olarak cevap alamadım .Benden buraya yazmakta cozum buldum.Burda bır cok serverın ownerı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Yolunda başarılar.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar