Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stafflık ıcın shard arıyorum

UnnamedFeeling

Öne çıkan mesajlar

Adam Shard Ariyorum Diyo siz yaş maş atalarimiz ....yaşta deel baştadir başını hatirlamiyorum.Neyse biz yeni bir shard aciyoruz istersen gelebilirsin köklü bi server açmak isatiyoruz bizim staff biraz lakayit bi duzgun tutamiyoruz banlariz falan diyerek yola geliyolar sole disiplinli bi adminlarim taş gibi :)
[email protected] dan bana ulaş msnem hafta sonu 12 den 6 ya kadar açık msn den ulaşırsan daha rahat konusuruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçek Konu Hakkında;

Önerim Benimki Dahil Diğer Sunucu Adminlerine Bir Cv yollamandır. Yeterli bilgi sahibi biri isen staff olabilirsin.

Benim Sunucum için Cv'ni [email protected] ye yollaman yeterlidir. Kabul edilmesi durumunda cevap alabilirsin.[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr
Role Playing : www.sihirlisayfalar.com
Sosyal ağlarda paylaş

17 yaşındayım. 15 yaşından beri shard açmaya kasıyoduk tazla iyiki yeni açtık çünkü 2 sene önce ilk yola çıktığımızda açsaydık kendimize player char açar ve editlerdik. Ancak bunun ne gibi kötü sonuçlar doğuracağını bilecek kadar büyüdük ve şu an edit , haksız kazançdan arınmış bir shard açtık.

Lost Age ile gurur duyuyorum kim ne derse / iddia ederse etsin.

Yaş bu işlerde çok önemli bi kavram.[signature][hline]Whea of The Lost Age
Sosyal ağlarda paylaş

anlamıom edit yapınca noluo? ben hiçkimseye edit fln yapmadım arkadaşlarım hepside cekti gitti sonra geri geldiler

edit icin arkadaşlık yapanlar varsa hele şu lafı kullanıyorlarsa hiç muhattab olmayın

"40 yıllık arkadaşına edit yapmıyorsun"
"lan arkadaşınız dostunuz senın yaptığın i.neliğe bak"
vs vs uzar gider

kanatimce hiç bulaşmayın bunlara ama cok ileri muhabbetiniz varsa olmaz deyin savuşturun :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...