Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yeni mi o uygulama, geri kalanı okumadım da, ben sanırım bir 6-7 ay önce 1 saat ara ile değiştirmiştim tarifeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 şimdi merak ettiğim,adsl e üye olurken bi sözleşme imzalıyoruz ve 2 yıl boyunca adsl e bağlı kalmak durumunda oluyoruz.Eğer aboneliği iptal ettirmek istersek modem parası zart zurt gibi tazminatları oluyor.Şimdi benim bağlandım 1mbit sınırsız.Adsl üyeliğim neredeyse 2 yıl olucak.Demin netten bu 8 mbit sınırlı olayına geçmek istedim ve bi kampanya olduğunu farkettim NETLİMİTSİZ( 5 Ay x 15 TL) kampanyası.Aylık 15 lira 5 ay boyunca,ben şimdi buna geçersem sözleşmemi yenilemişmi oluyorum bi 2 yıl daha.Bir de,aylık 49 lira sınırlı 8mbit bağlantıda hız düşmesi oluyormu artık,eskiden olmuyordu.Bu 15 liralık kampanyada kotayı aşarsam faturama ekstradan bi masraf binmesi olurmu. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 kota aşımının ücreti yok, 15gb'ı geçince 512'ye düşüyor hızın. Hızdaki durumun da olduğun yere, santralle ilişkine falan bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Peki sözleşme yenileme olayı?o konu hakkında bişey bilen varmı?Sonuçta bu ttnet babasının hayrına böyle bişey yapmaz.Muhakkak ki bunun üstünden de bi çıkarı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar