Rakursi Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bi yanlış anlaşılma sonucu berber saçlarımı yanlış kesti. Şimdi durum şu ki önden bakınca normal bir kısa saç. Çok kısa değil normal bi saç. Ama arkası uzun. Bağladım orayı topladım. Böyle bi stil kullanan insanlar var mı? Hiç bir fikrim yok iyi mi kötü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 git kestir arkasını da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 resim koy sana soyleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 apaçi mode işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ya yıl 2010 hala uzun saç falan. bırakın ya. vur 3e gitsin abi. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 one la öle önü kısa arkası uzun. 5 yaşındaki çocuklar kestirio öle saçlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 http://garbonza.files.wordpress.com/2009/06/the-beatles65.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bunlarla birlikte öldü bu model fede. Tarih oldu tarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 forgiver said: apaçi mode işte ahauah işte bundan korkuyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 fikirtepeli olmuşsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ben yaşatıyorum o modeli hâla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Abi uzun saç modası 2008'de bitti ya. BAk fede bile kestirdi:D Git kısa kestir saçını. Kirli sakal da bırak. cevşen takma ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Benim kestirmem zaten bitisini belli etti direk, sori. Ayrica forumda sac stili soracak kadar vahim durumda olmaman lazim, gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Öyle deme heyecan oldum bian. Gittim bütün millete gösterdim oldu mu lan noldu bu böyle diye. Yıllar yılı kısa saçla dolaştım. Bi uzatiyim artık değişiklik olsun dedim, sonra baktım ki egzama azmış kafamda. Biraz kısaltiyim bari de saçlarım dökülmesin dedim. Bi gittim bu hale geldim. Böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bakimini yapmak gercekten zorluyor uzun sacta, bizzat gote kadardi benimki, bayagi ugrasmaktan bikmistim, takintili derecede iyi bakiyordum cunku, cok da saglikliydi, zerre dokulme olmadi cok sukur. Kafanin sekli muntazamsa 3-5 numara falan yapabilirsin rahatlikla, ben oyle geziyorum su an, ki bayagi muntazamdir benim kelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 evet madboyun uzun saçı mükemmel düzlükte canlılıkta ve parlalıkta duruodu, şampuan reklamı gibiydi adam. kestii kutuni kafa oldu ama böle de güzel, tebrik ederim Madboy! das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bakim ne ya? ya topla ya da bere tak işte hiç olmadi yataktan kalktığın gibi gez, geniş ol raadına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bu saçla söverler sokakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Valla son bölümden bu adam nerdeyse orduyu tek başına dövüyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 türkiye sokaklarında değildi muhtemelen!!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 E yani yani yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 uzak doğulu saçi ayri bi olay başli başina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Kazıt kafayı herşeye yeniden başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar