rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 F ve P blokta pembe yerler. of buna da mı alsam bilet acaba. biletixi zengin ettim bu ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 6. katagori iyi o zaman. ha 5 ha 6 ne farkeder ki. 82 lira işsiz biri için bile çok para sonuçta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 82 ve 110 luk biletler bitmiş. patladım feci off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 almışken 1.kategori alak ssdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Gidenler memnun kalmıcak bence. Oturup eski kayıtları bulmayı bekleyenler üzülücek kısacası, öle bi amacı olanlar gidip mp3 / cd / plaktan dinlemeye devam etsinler. Ha nedir, Bob Dylan'ı ölmeden önce canlı görmüş olursun tabi ama bi sahne şovu bi enstruman bilmemnesi pek beklememek lazım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 BiTcH_oFBaT said: 82 ve 110 luk biletler bitmiş. patladım feci off deme yahu. organizatör kimdi bunun. ikinci posta biletleri çıkartırlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yok açık hava konserlerinde öyle birşey olmuyor. sadece eğer tüm biletler tükenirse, konser günü kapıda merdivenlerde satılıyor. çok moralim bozuldu. tek mi gidecem diye almadım acele etmiyim dedim patladım. şimdi kesin tek gidecem. tabi 152 likler de bitmezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
travisbickle Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 152 lik biletler de bitti. Geçmişler ola. Ha 89 ve 110 luk bilet satan olursa haberim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 simit said: Ha nedir, Bob Dylan'ı ölmeden önce canlı görmüş olursun tabi ama bi sahne şovu bi enstruman bilmemnesi pek beklememek lazım derim. Ağzınızdan yer alsın lan, daha gencecik adam, 68 yaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yer değil lan yel o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 oha biletler ne ara tükendi ya 270 ve 325 tl'likler kalmış bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Alexi_Septimus said: simit said: Ha nedir, Bob Dylan'ı ölmeden önce canlı görmüş olursun tabi ama bi sahne şovu bi enstruman bilmemnesi pek beklememek lazım derim. Ağzınızdan yer alsın lan, daha gencecik adam, 68 yaşında. doğruya doğru şimdi, ben şarkılarını sevmesemde büyük adamdır vesselam, ama ses fln yok adamda artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 erucalavera said: oha biletler ne ara tükendi ya 270 ve 325 tl'likler kalmış bi tek oha cidden mi. abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 190 luklarda mı bitti. ne güzel. gidemirum oh. bence pati olarak açık havanın dışında bi yerlerden en azından dinliyebiliriz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 senko said: doğruya doğru şimdi, ben şarkılarını sevmesemde büyük adamdır vesselam, ama ses fln yok adamda artık... Abi o adamın olayı sesinin çirkin olması zaten. Zaten yoktu yani ses falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yok eskiden güzeldi, asıl şimdi çirkin sesi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 dötümün kılları kadayıf oldu buyrun yeyin demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Alexi_Septimus said: simit said: Ha nedir, Bob Dylan'ı ölmeden önce canlı görmüş olursun tabi ama bi sahne şovu bi enstruman bilmemnesi pek beklememek lazım derim. Ağzınızdan yer alsın lan, daha gencecik adam, 68 yaşında. arrah değil allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 giden yok mu? bi kere adamın sesi kalmamış, çirkinleşmiş diyenler yanılıyor fena halde. sesinin özelliği; son derece karakteristik olması. tabi yaşla beraber ses olayı da bir miktar yaş almışsa da, karakteristiğini aynen koruyor bence. müziğinin yanısıra, her ne konuda şarkı söylüyor olursa olsun, söyledikleri de çok önemli ve şairane. sahne şovu yapamaz, zati yaşı geçti diyenler beklemesin o tür şeyler, çünkü 20 li yaşlardan beri sahne şovu yapan biri değil adam. yarın akşam konsere gidebiliyor olanları acaip kıskanıyorum, tarihi bir olay yaşayacaklar 21 yıldan sonra. havası yerinde olursa bis yapıyormuş ve te 21 yaşında bestelediği, sözlerini yazdığı ''blowing in the wind'' i söylüyormuş. nasıl şahane sözler ve müziktir, ve bence savaşlar ve her türlü pislik konusunda, insanın aklını başına alması, ''insan'' olması gerekliliği üzerine yapılmış, gelmiş geçmiş en güzel şarkılardan biridir. gidemiyor olmamı, yaşamımın en büyük başarısızlıklarından biri olarak addediyorum. yarın o saatlerde şarabımı içerek hüzünleniyor, ama bir o kadar da, onu tanıyıp, seviyor olmamdan dolayı gurur duyuyor olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ben gidemiyorum da ses kalmamış. ama gitmek isterdim tabikide ne olursa olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ee nasıldı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bilmiyom gidemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Zaten yetişemiyomuşum. Dün işten 21:00 de çıktım :( Nasıldı cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Ayıp ettin bob dylan falan gibi bir manşet var habertürkte. Naapmış ki acaba? :/ açılmıyo da haber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 habertürk said: Müziğin peygamberi olarak anılan, herkesin hayatına bir yerinden damgasını vurmuş adam Bob Dylan'ı izlemek uğruna bu sıcak gündemde işini gücünü acısını derdini bırakıp gelen, merdivende oturmak için 100 lira ödeyen, aylar öncesinden para biriktiren, yollar ve yollar tepen, ünlüsü ünsüzü, öğrencisi öğretmeni, CEO’su gazetecisi herkesin büyük beklentilerle geldiği, bir konser olmanın ötesinde "ayin"e dönüşmesi beklenen konser, Dylan’ın dinleyicileri neredeyse aşağılamaya varan küstah tavrı nedeniyle soğuk bir duştan farksızdı, büyük bir hayal kırıklığıydı! Evet böyle adamların klasikleri bitmez, evet herkesi aynı anda memnun etmek mümkün değildir ama bazı ortak müşterekler vardır ki onlar da inkar edilemez. Birkaç yıl evvel Rock’n Coke kapsamında ülkemize gelen ve tüm yalvarmalara rağmen "Love song"u söylemeden çekip giden Cure ve daha nice "klasik söylemem, cool'luğum bundan"cılar kalbimizde nasıl bir yara açtıysa, onun binlerce katını "Blowin' in the wind"sız Bob Dylan açtı, hem de pek çok daha derinini! Bize de depreşen isteği eve gider gitmez CD çalardan bastırmaya çalışmak kaldı, gözleri kapatıp canlısını hayal ederek! Geceye dair ikinci soru işaretimiz ise Dylan'ın konser boyunca piyanosunun başından ayrılmayıp, tek kelime etmeyip, seyircinin her türlü iletişim çabasına sağır kalması oldu. Kendisinin sahnede seyirciyle iletişimini ruhuyla kurduğu rivayetleri doğrudur, yakın kontak onun işi değildir ama istediğin kadar bunu bilerek git, kanında Türklük var. Sıcaklık var, samimiyet var. Bıraksan sahneye fırlama potansiyeli var. Bu adam böyle evet ama hepimiz düğmemize basılmaya hazır bekliyorduk, gönüllü vokale iştirak etmeye. Onu bırak bir de konuşur sesini duymaya. Orada olduğumuzu bize hatırlatan, "Evet ben bu adamı canlı canlı dinliyorum" dedirten bir "Merhaba" da zor muydu? Gözlerimizle gördüğümüz, kulaklarımla tanık olduğumuz bu tarihi anı tasdiklemek istedik belki de, onun da bizi gördüğüne inanmak! Ama nerdeee, Dylan bir selamı dahi çok gördüğü bizlere dönüp bir kez bakmadı bile! En azından şimdi görüyor ve duyuyorsan, seni ilk isminle selamlayalım Robert Allen Zimmermann! Bu da soru işaretli bir kapak olsun, başucunda dursun. Ama sevgimiz sonsuz, aklında bulunsun yardırmış kim yazdıysa ahaha blowin in the wind'i söylememiş. bu arada youtube daki 2009 konser videolarında da hiç piyanonun başından ayrılmıyor ki. yazan fazla abartmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar