yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 İstanbul Şehir Üniversitesi diye bişey çıkmış vatana millete hayırlı olsun sdf http://www.sehir.edu.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi hiç üniversite sitesine de benzemiyor ha. footer hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ülker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ülkerin mi bu? bi de yeri neresi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 etiden karşılık bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Dynun said: abi hiç üniversite sitesine de benzemiyor ha. footer hele senin topiğe gelen linkten gördüm öğretim görevlisi aranıyor ilan şeysinde :P az ılımlı muhafazkar bir üniversite olacakmış diyorlar http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=istanbul%20%C5%9Fehir%20%C3%BCniversitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 naraso said: etiden karşılık bekliyorum. Ben de Şölen'den İstanbul Şehri Üniversitesi bekliyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bakkal açar gibi üniversite mi açılır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Oo sosyal medya şovalyelerini dizmişler sitenin altına yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yav said: Dynun said: abi hiç üniversite sitesine de benzemiyor ha. footer hele senin topiğe gelen linkten gördüm öğretim görevlisi aranıyor ilan şeysinde :P az ılımlı muhafazkar bir üniversite olacakmış diyorlar http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=istanbul%20%C5%9Fehir%20%C3%BCniversitesi ben şimdiden düzgün bir sakal bırakayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bu ne demek said: Şehir’e değil şehre ait bir kampüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Üniye değil şehire Şehir üninin adı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Heaaa... Üniversite'nin adını jet hızıyla unutmuşum algılayamadım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yani diyo ki şehrin muhtelif yerlerindeki binalardan oluşan bir kampüs sanmayın direkt kendimize ait kampüsümüz var bizim o değil de şu dikkatimi çekti; # Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü # İktisat Bölümü gibi bölümler İİBF'nin özel ünilerdeki adı olan İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi'nde değil, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'nde. Değişik bir yaklaşım. Mantıksız sayılmaz ama garip gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yahu yeni uni acilsin tamam guzel de, niye her bolume atliyosunuz ki lan, spesifik biseylere yonelin, farkli farkli okullar olsun sonra konusunda iyi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 1milyon kitap sözünü tutsunlar yeter. bizde kütüphane diye kavram yok.. rezil bir ülkeyiz bu konuda.. adam 1milyon kitabın isterse 375,000'ini dini konulara ayırsın.. ki 375,000 boun'daki kitap sayısı.. valla ben işin din, yeşil hede hödö kısmında değilim. öle ya da böle sağlam bir sermaya desteği olacak bu adamların. iyi ve güçlü bir üniversite olmaları olası. dahası milletin dediği gibi "sert" de olamayacaklar. keza genişlemek isteyen bir üni. herkese açık olmalı. eğitim, öğretim ve üniversite kalitesi artsın, gelişsin. kalanı benim umrumda da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 işüyoruz reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 dasaa ebook ereader diyosun sonra da memlekette kitap yok diosun. bizmillet olarak ereaderların çıkacağını bildiğimiz için kağıt parçalarına fazla yatırım yapmadık bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 nerdeeeee.. türkün çalışmaktan sonra korktuğu ikinci şey kitap olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 istanbul şehir enstitüsü hadi kısaltın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 . Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi * Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Bölümü * Elektrik- Elektronik Mühendisliği Bölümü * Endüstri Mühendisliği Bölümü * Matematik Bölümü hemen acin bok war insaat yok makine yok sirf elektrik acin yetmiyo cunku muhendis sayisi bi 100 de siz mezun edin her sene millet 1 milyara calisiyo sizde mezun edin 900 e calissin millet tobe tobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Ölmeden görücez mi acaba şöyle bi konuda proflaşan bir üniversite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 lab mı gerekmiyor, yoksa ucuza mı geliyor sizin lab.lar.. hep bilgisayar, endüstri, elektrik açılıyor galiba mühendislik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 abi lab geremiyo deil aslinda bu uc ana muhendislikte en cok lab elektirk muhendisliginde daha dogrusu en pahali lalar elektirk muhendisliginde yuksek gerelimlabi kontrol labi olcum labi felan ama orda bi hile war elektrik elektronik bolumler abi 1 bolum acip 2 cesit muendis mezun edyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar