scorch Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 evet =( çok boş ve baygın bir facebookum var kimse ileti yazmıyor video paylaşmıyor farmville daveti bile gönderenim yok =( üşüyorum sıkılıyorum içim daralıyor şu iş yerinde milletin facebıklarına çaktırmadan bakıyorum 50 tane okunmayı bekleyen olaylar 4 tane arkadaşlık daveti bilmem kaçtane mesaj falan kıskanıyorum hep =( ekleyin beni de lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sen sus lan köylü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kendi paylaştığım videoları izlemekten sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 dur ben bir iki memeli vidyo paylaşiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 banada paylaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 arkadaşlar bende 1000+ arkadaşlı facebook hesabı arıyorum bilginize, ilgilenen pm atsın, ücrette anlaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 aylık 500$ ve haftada 2 whooper menü karşılığında farmville iniz günlük ekilip biçilir gübrelenir bakılır düzenlenir, %100 çürümeme garantisi veriyorum evt. artık tüm arkadaşlarınız farmvilleden bahserken sizin bir köşede sessiz ve yanlız oturma günleriniz geride kaldı!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokokoforever Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Norak said: aylık 500$ ve haftada 2 whooper menü karşılığında farmville iniz günlük ekilip biçilir gübrelenir bakılır düzenlenir, %100 çürümeme garantisi veriyorum evt. artık tüm arkadaşlarınız farmvilleden bahserken sizin bir köşede sessiz ve yanlız oturma günleriniz geride kaldı!1 o paraya zyngayı satın alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar