The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 abi cidden her gordugumde kuduruyorum ... nedır yaw ... dusunsenıze evde oturuyorsunuz ... bızzt yanınızda bır kadın belırıyo ... ve gelecekten getıre getıre oksıjenın gucunu getırıyo ... dusunsenıze gelecekten neler getırılebılır ? yada nıye ben ? yada nıye sen ? gibi gibi ... hem cok kotu reklam hemde fıkır rezalet ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ahah bu ne ya. benim akrabalar gelecekten köy yoğurduyla, kayseri mantısı getiriveemüşler. Himini himini yidim vallahi. Ellerüne sağlık METACORPS Future Agency. Biz değil halk söylüyor. METACORPS... Dis is your future. Al işte reklam.[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 zuahah biliorm onu ya -gelecekten oksijenin gücünü getirdim -oleey bende seni bekliodum[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bi de bişey soracam bu oxi action (salladım ismi?) reklamında tentürdiyotlu suya pis su diyo. bu oxi bilmemne tentürdiyotlu suyla bi reaksiyona giriyo olabilir mi? =P[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bu deterjan reklamlarında neden böyle aptal senaryolar uyguluyorlar anlamıyorum... Adam gibi tanıt kardeşim deterjanı yok şöle özellikleri var şu bileşenler lekeyi şöyle döver falan 3D efektlerle göster,ne diye bizi gıcık eden şeyler yapiolar kardeşim alala[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar