Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 HON Public quiterlardan geçilmiyor iki oyundan birinde 5 kişilik takımda 2 kişi kalıp adam eksikliğinden kaybediyoruz, hon şu sorunu aşamadığı sürece publicde gerçekten oynanmaz pati oyunuda pek dönmüyor dönsede yer kalmıyor napıcaz bilmiyorum, publiccilere bir tavsiye özellikle publicde tek başınıza oynamayın rezillik yaşarsınız, arkadaş şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 No leaver oyuna gir sen de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 no leaver oyunnarda senede bir quiter oluyo ben leaverim(8.5 felan ) sirkette arada girip cikmak durumudna kaldigimdan ama yane leaverli oyunnarda bile pek olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 No Leaver? LoL zaten kurduğum her oyun no leaver, artık girmiyorum bile ama sonuç değişmiyor çıkan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ya no leaver isme yazınca no leaver değil. Oyun kurarken, oyunu feature olarak no-leaver kuruyosun. Ben 3 kere quit çekiyorum haneme yazılıyor ya. Senin kurduğun oyuna giremiyorum quitim var diye. Dota ile karıştırma. Bu gerçek no leaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 600+ oyunum var toplamda o kadar da ezmeyin ((= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 duş al o zaman bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Bak o olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi wepladaki quiter oranının 100 de biri şu an hon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Bence tam tersi. Weplada quit etmeye kimse cüret etmek istemezdi ama burada adamların umrunda değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Lord_Argos said: Bence tam tersi. Weplada quit etmeye kimse cüret etmek istemezdi ama burada adamların umrunda değil... lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 banada çok nadir geliyor 300 oyun oynamışımdır max 10 tanesinde leaver olmuştur. Ayrıca oyun release oldugunda artık kimse quit atmaya cüret edemez sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Weplada biri quit ettiği zaman o kişi ceza alır ve sonuçlarıda ağır olurdu. Account alımı kapalı bir yerden banlandığında ağlasanda zırlasanda yapacağın birşey olmaz, bunu göze alan zaten sonucunuda göze almış demektir. Ama Hon account alımı açık, üstelik deneme sürecinde ve 40.000 online insan var ve leaverların önüne kesin bir çözüm sunarak geçilmemiş, anti leaver protection tırışka, Weplada yüzlercekez dota oyunu attıysam, burada karşılaştığım leaverların 10 katı daha azdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Lord_Argos said: Bence tam tersi. Weplada quit etmeye kimse cüret etmek istemezdi ama burada adamların umrunda değil... SDFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Üsttekini oku öyle alıntı yap ;) Edit: Son page'den 6 sonraki page'den 4 kişi quit atmış diğerlerine bakmaya üşendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 5v5 ap BL ON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 quit etmek cüret isteyen birşeydi gerçekten weplada quitliyorlardı genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar