Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hon Navigater

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar merak ettiğim birşey var. Warcraft III Warlock turnuvalarında yenilmezliğim var ancak HoN oynarken mouse ile navigate problemi yaşıyorum.

Örneğin Legion'dayım ve base'e doğru kaçarken bazen tam ters yöne dönüyor ve bu beni çok sinir ediyor kaçsam kurtulabilirim ancak bu geri dönüş her oyun başıma geliyor ve boşu boşuna ölüyorum veya kill kaçırabiliyorum. Çok fazla click yapan biriyim acaba mouse mı sapıtıyor diye düşünüyorum direk haritaya da tıklamak istemiyorum, sizce neden böyle oluyor, mouse sensivitysi ile alakalı bir sorunmudur? Donanımsalmıdır? Başınıza geldimi?
Mesaj tarihi:
Şimdi HoN un waypoint yapısı biraz farklı.
Yine sonuçta en yakın yola gitmeye çalışıyor hero.

Fakat;
Çok tıklarken, farketmeden kör bir noktaya tıkladığında, örneğin ağaçlıkların arası, o tıkladığın yere yakın gidilebilir biyer varsa, oraya gitmeye çalışıyo, oranın yolu da ters taraftaysa hero birden çark ediyo.

Kendin bunu farkedemessin belki de yanında biri oynarken çok rahat gözlemliyosun

Mümkün olduğunca açık seçikte noktaları dene
Mesaj tarihi:
valla aynisi mac de oynarken microsoft mousela basima gelyor...herhangi bir seyle ilgisi yok direk en ters koseye atiyor cursoru son derece bayik bir durum.

windowsda acinca bilgisayari driveri oldugu icin sorunla karsilasmiyorum.
Mesaj tarihi:
Eğerki baseniz sağ alttaki ise kaçarken flm yanlışlıkla minimape tıklıyosunuz. oluyo öle şeyler.
Ama yeni interfacede buna güzel çözüm getirmişler. Minimapın yerini sağa veya sola hangisine isterseniz yeri değiştirebiliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Betabetada yeterince adam yokki abi adamlar ilerleyemio o yüzden pek. 30 civarında adam oluyo genelde testde.
Forumlara koymuşlar hatta yarın gece matchmaking testi yapacaz olabildiğince çok adam lazım diyorlar

said:
Hey guys, we're getting match making going on the test client and need a much bigger test on our test client.

Please download the test client and login at 6pm PDT / 1am GMT. That's on 3/19/2010 for the PDT time, but 3/20/2010 GMT.

The test client can be located here:
http://dl.heroesofnewerth.com/HoNTestClient-0.2.0.exe

Please note that many gameplay changes in these test clients are not final and should not be discussed outside of our test client feedback forum. We need 'warm bodies' to test match making, so if you don't have time to give feedback that's OK, but if you are interested please join us on IRC to obtain information as to how to access the private beta-beta forum.

IRC Server info
server: irc.s2games.com
ports: 6667
channel: #hon
  • Yeni Oluştur...