Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Bi priestim var ama pvp yaptı sadece pve seti falan yok pvp setide orta kalitede. Bununla hcleri healliyim diyorum ama spec konusunda emin olamıyorum. Tavsiye edebileceğiniz max heal kapasitesi olan hclere yetebilecek bi spec yazarmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi güzel bi pve guildinin priestlarına bak holy ol mutlaka. slacklayarak heal atarsın. disc priest hafiften çile işi. daha zevkli ama daha çileli. holy daha slack. alt tab yapıp patiye bişeyler yazıp geri dönebilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Benim şu anki derdim gear yetersizliği yani 1900SP var mana falan dert olurmu emin olamıyorum o yüzden PvE guildlerin preistlerinin speci bende sorun yaratabilir. Bana gereken 5 man hc healleyecek orta seviyeli gearlı ama süper yetenekli priest speci :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-talents.xml?r=Spinebreaker&cn=Xular&group=1 şu benim pri. hani evet gear pve ama çok iyi değil. ama hclerde çok dandik tank falan yoksa rahat yeter o sp falan. hcler için hiç sorun olmaz. belki biraz o icc'nin son hc sinde zorlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Böyle bi spec uydurdum bi deniyim bakalım nasıl olcak. http://www.wowhead.com/?talent#bVcbuZcxtccMqih0IuAo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 armory olmadığı için gearını bilmiyorum. heroicler için harici olarak spec ayarlamaya gerek yok, ziyan. kötü gearın varsa disc ol idare eder düzeyde ise holy gidebilirsin paran varsa dual talent al tabiki en güzeli o :p emp healing almadım neticede g.heal artık eskisi kadar kullanmadığımız bir spell ve heroiclerde berbat gearı olan bir tank neredeyse yok dolayısıyla buradan gelecek katkıya ihtiyaç olmuyor. ha kötü gearı olan bir tank arkadaşın varsa ve onunla heroic yapmaya mecbursan o zaman emp healing alabilirsin blessed resideki 3 talenti silersin ve spell wardingdeki talentleri divine furye geçirirsin ama dediğim gibi şimdiki gear seviyesi ile buna pek gerek yok. iki spec ayarladım sana holy: http://www.wowhead.com/?talent#bVcbuZfvzcbMqihhcuAo:0fdzVc disc: http://www.wowhead.com/?talent#bVcbuhhVRIsffktbvzc:mbAzVc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Buyse said: http://eu.wowarmory.com/character-talents.xml?r=Spinebreaker&cn=Xular&group=1 şu benim pri. hani evet gear pve ama çok iyi değil. ama hclerde çok dandik tank falan yoksa rahat yeter o sp falan. hcler için hiç sorun olmaz. belki biraz o icc'nin son hc sinde zorlanırsın. anaa, aynı guilddeymişiz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 hehe nickin ne senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Hayır durun siz kardeşsinizzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 HC'i nedense ICC Hc algılamışım 1900 SP'yle nasıl healliyeceksin diye geliyordum. Sonra oyunda başka heroiclerin de olduğunu hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Şöyle bir spec kullanabilirsin mana problemin varsa.. 3-4 parça t9 ve eşdeğeri item topladığında diğer arkadaşların verdikleri spece dönebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Armory Bu yani char içgüveysinden hallice. Öyle 4 parça t9 falan hayal henüz :) Bu halle HC heallermi heallemez mi onu merak ediyorum ben. Şu an Shadow specde char. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Muhteşemim beee mage kestim SP specle. Biri bana dalmadı mı süper zevkli bu shadow olayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Rahat heallersin ya 80 olur olmaz hc heallemeye başlıyo insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 MAna biraz sorun olur herhalde ama olsun o kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Abi rahat heallersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar