Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 500 gb(2.5) western digital harici disk aldım ama niyeyse macbook'ta açamıyorum yani açıyorda içindeki bilgileri görmüyor. Win7'de gayet güzel açılıyor. Açmak için ne yapmam lazım. Ntfs format'lı olması neden olabilirmi buna ? Gerçi ntfs yapmıycamda ne yapıcam ki..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 hfs+ yapman lazimdi. macos yukledikten sonra vs paragon gibi yazilimlarla ntfs okur yazarsin da istersen ntfs partitiolara. ama os hfs de calisicak. edit: pardon ben mac bilgisayarindaki diski degistirdin sandim. external icin paragon kullan ntfs okumak amacli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 NTFS i okuyabilirsin, dosyalari gorebilirsin ama yazamazsin macde. Kharon paragon demis ama onunda veri kaybi riski var bunuda unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 nadir vakalarda disk gorulmemesi falan gibi seyler olabiliyor ama veri kaybi yasanmasi cok uzak bi risk. fix i de kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 harici hdd'leri ntfs formatlamak zaten hatali biraz. fat32 ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Ya ntfs flash disk'i gayet güzel okuyor mac.Silme,yükleme işlemi yapılmıyor ama sorunsuz atabiliyosun. ( 8gb mecburiyetten ntfs yaptım :) fat 4 gb dan büyük dosyaları kabul etmiyor ) ntfs'imiş dikkat etmedim aldıgımda içinede öylece yükledim hard disk'in şimdi format atmak baya ugraştırcak icindeki bilgileri tekrar pc'ye yedekle falan filan. Bir yöntemi yokmu görmesinin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar